Dnes Ráno jsem byl na serveru resp. okolo 3 hodiny kdy všechno šlo normálně byla sranda, ale potom přišlo na mého sáje. Já jsem dával příkazy atd. a je známo že si stojím za svým (někdo to nazývá fragování). A při rozdělování do týmů bylo jasně zakázáno na někom existovat jeden nejmenovaný admin "Ridik:D" který na tomto módu nemá mít vůbec práva (což je důvod stížnosti) Graboval z nudy hráče na sebe kteří po té dostaly rychlou smrt Clarinetem v domnění že na sebe vyskákaly. Ty vězně jsem neviděl jelikož jsem tam měl dalších 6 vezňů a rozděloval jsem si je do dalších 2 týmů, po té jsem se otočil a hráče "na sobě" jsem zabil. A poté se mou začal hádat nejmenovaný admin že jsem mu ukřivdil a zabil jsem ho a ještě jednoho hráče, upřímně zneužívání práv + nerespektování Simona na Jailu adminy je celkem běžné, ale tohle výrazně byl útok na jeho ješitnost (nejspíš jeho domněnka), kterou si následovně začal vylévat na mě! A tak se vás ptám je správné aby admini měly Global práva na všechny servery nebo jen na ty na které si opravdu žádaly? Děkuji za pozornost s pozdravem Zwerg. :)