Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Threaded View

Re: JailBreak a Global Admini

Napíšem názor,vopred diky za prstíky

Spešlov by sa malo vyberať ako adminov /nie na nejakých poradách kde si navrhnem kamaráta a kedže sme kamíci tak ho hned schválime/ .
    Ak si prečítate pozmenení nazov žiadosti o práva tak uvidíte jedno "okrem Jb" a odvtedy co to tam je napísané sa nabrali ak sa nemylim 2admini ?! Naco to tam je napísane ? ha naco ?

aj to rozširovanie .. napr chh ako ja čo má práva furien si nemože rozšíriť práva napr na strielacie len tak . Chcelo by to brať trocha prísnejšie a vážnejšie .

Ridik ja ťa rešpektujem ako rešpektujem každého jedneho hráča a admina tu ale malá pauza by ti nezaškodila ;-)

E. Grab je pičo ina , predtým to na Jb netrebalo a anj nechýbalo a vyhovárať sa na nejakých zabugovaných hráčov ktorých grabov odbugnete je keketina (nechcete sa vzdať hračky , ani ja by som nechcel ale už len koli problémom čo sním su by sa to malo zrušiť )

E2 pár krá čo som to jb hral a bol som ct vol prítomný spešl kt mi neustále kecal do hry , proste sa nedalo simonovať , takých spešlov nikto nechce . Fakt by sa mali prísnejšie vyberať . Mali by robiť poriadok a byť spokojný so svojou funkciou a nie ešte ch cieť pridávať dlay/slap a podobne . Ak chcete berte to ako utok na spešlof . Vymýšlanie si "schop osti" pre zvýšenie právomocíí ? Farba na fore ?.ha dafak ?

Smrdím tu už 2roky ale nikdy to tu tak nefungovalo , a nejak sa to tu mení a nedá sa povedať že k lepšiemu .

E3: Okej Does ale sám dobre vieš že sa to požíva aj na "iné učely" ako je to odbugovanie .
    Predtým,to na Jb nebolo a nikto sa nestažoval . Ako riešili vtedy admini bugovanie ? Obyčajným slapom a jb fungoval skoro bez problémov
    Naposledy upraveno DarwiN; 27-07-14 v 13:56.
    riťky a edm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání