:DDDD Dobře no, dala sem před rokem na 1 den ban člověku :D A to jako dělám pořád? :D Pořád rozdávám takové bany? Jestli ano, tak máš právo mě soudit, jestli ne, tak drž hubu. Chápeš, že mě jedno co si zrovna TY myslíš.. Protože zrovna o TOBĚ si tu spousta lidí myslí svůj ne moc pozitivní názor. Že mi tu jako začneš psát v postu, kde se řeší JB, aby začala chodit na D2 a začala tam jako hrát a banovat a že se z tebe hned poseru a budu tam chodit žejo? I přesto, že normálně na ten D2 chodím, ne tak často, ale chodím.. Jen mě prostě ty střílecí už tolik nebaví, stejně jako adminy co mají práva na ten JB a chodí si jinam na servery, protože je JB nebaví, ani na hlášení nechodí i když tam mají práva. Třeba nějací ti knife admini že? Mě je to jako fuk, jen dávám příklad toho, že nejsem opravdu jediná, kdo nechodí tam kde ho to už prostě nebaví. A proto řeším post, který se týká JB, takže až se bude řešit post, který se bude týkat střílecích serverů, tak se bude týkat i mě a proč tam nechodím jo?
Takže si tu zase začal nesmyslně psát ty tvoje píčoviny jak máš ve zvyku, vytahovat nějaké staré bany, jak to máš asi jediný ve zvyku a problematika na JB skrze tento post se opět nevyřešila, stejně jako tvůj post o adminech na baterkách. Jen sis tu musel opět zvýšit hejting ego.