Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
A víš proč? Protože neunesou pravdu, neunesou flame, nejste schopni se nějak normálně bránit, přiznat chyby a tím, jak ses předvedla, mě přesvedčilo o tom, abych na tebe změnil názor. Právě Jirkův názor bych bral vážně, protože se nebojí říct svůj názor na "plnou hubu", ikdyž to někdy zabolí, ale prostě má na 99,9% pravdu. A ta last věta, o hejting egu, to je absolutně top. Drtivá většina jb adminů se nidky nedokáže vyrovnat schopnostem, které má právě Jirka. To, že je tu spousta flejmu okolo všeho, to tak prostě bude, nesvádějte to na Jiřího, vždy se někdo najde, kdo chytne někoho za slovo a už to jede. Můžeš si o něm myslet co chceš, ale zatím mu svojema činama nesaháš ani po paty, co se jb týče.
Jiří byl v pohodě, jako spešl. To uznávám. Když sem tam začala hrát, tak měl spešla a vše bylo v pořádku. Všechno řešil v klidu, dalo se s ním i bavit. Ale po těch právech to už bylo horší. Co si i já pamatuju, tak co bych já dřív ani nebanovala, on banoval. Občas byl i sprostej na hráče atd. atd. Už ani nevím proč si tehdy nechal vzít ty práva, když byl podle tebe ten nejlepší na JB. Takže pokud z vás někdo dokáže ten JB ošéfovat líp, než admini co tam teď chodí, tak k tomu máte určitě příležitost. Ono se to každému dobře píše, že jo? Někoho tu zbuzerovat na forku, veřejně.. pochlapit se před kamíkama. Ale je taky něco jiného tam jít a dělat tam ten pořádek sám. A jinak tady nikoho vaše flejmy nezajímají chápeš? Tady si pár adminů dělá to svoje, ale jakmile se k něčemu vyjádří co nesouhlasí s názorem vás hejtíků, tak je to špatně. Už na tento problém upozornovalo dost adminů. Takže by bylo fakt nejlepší, kdyby se tu každej staral o to svoje a ne se sral do druhejch. Mě osobně jen vadí, že tu spousta z vás má fůru keců co se ohledně JB týče. Ale nikdo ani není schopný s tím něco udělat. Tím to pro mě končí.