to mě rozesmálo :DD Jinak sem ten samej večer byl na Jb hrála se tuším mapa Minikule a byl tam Giussepe který po mě chtěl Vd za udajný Fk který jsem mu nedal.. Takže si mě jako pánko grabl před celou a držel mě ve vzduchu dokuď me nezabily.. Asi o tři kola dál se hrál mod (sparta) při kterém ctčka kempily jako obvikle ve zbrojce kde je žebřík. Britny si příde jako královna vyskače kazetko a nagrabuje hrače o zbrojky přes vrch..Na mapě bylo více adminu jako je třeba Milk,Lucka a i ten Ridik..ani jednoho samořdřejmně nenapadlo říct ať toho jejich kolegové nechají.. Další fail co se týče Britny (to je asi měsíc z5 :D) : Hrála se mapa funny zrovna sem byl v cele se šachtou tak sem do te šachty skočil a samozdřejmně že za mnou skočilo Ct které sem zabil a Britny příjde a grabne druhe Ctčko ze zbrojky(Pak že ten grap využíváte když se někdo bugne.. :/ ) o pár dnu později se hrála taky mapa funny byl sem Ct a měl sem jinej nick... tuším že Cecil :D Britny přišla na server přesunula mě k tt a šla k Ct (Byl sem na živu) což sem absolutně nepochopil.. zeptal sem se jí proč nebo zaco mě přesunula když se neptala ani na mikrofon ..Její reakce nebyla žádná nenapsala ani pismenko prostě ignorovala. To bude asi tak vše ^^