Původně založeno
AndreSchurrle
Len, či by to VD nebolo jak za trest v niektorých extrémne dlhých kolách na nudných mapách, kde nemáš čo robiť. A riešenie, že ak chceš, tak sa vráť no neviem. Ďalej kadejakí noobovia s menom "Player" by stratili asi poslednú šancu mať posledné prianie. Niekedy sa stane, že nejaký šmudlák ani nevie ako a má /pp, pri tomto návrhu by ešte stále mal pred sebou 1 "veľkú hrozbu". Ďalšia obava, o "opakovaní VD", t.j. mám /pp, vyberiem si rovno bez boja Volný deň na ďalšie kolo, kolo sa mi opäť podarí vyhrať a opäť Volný deň atp. Takže nemožnosť dať módy. Ďalej asi obrovský priestor pre vzbury (chcem vidieť CT čo ma bude 15 minút "bezchybne" strážiť). Možno som až príliš v extrémnych situáciach, ale neviem no.
Ku "preverovaniu guny" - Nedávno to jeden Simon vyriešil na istotu. Povedal nech vyhodia gun, lebo ich zabije oboch (ešte v celách), a zabil ich. Ja osobne proti preverovaniu v boxe (na čiare...) až tak nič nemám, pretože cestou s ňou môžem urobiť niekoľko vecí (slušne ju vyhodiť CT-čkam, urobiť vzburu, alebo ak som označený, tak ju hodiť inému väzňovi, alebo kidi si nepochopiteľne robia cvakátka). Chápem, že keď chce Simon urobiť "pekné kolo" s fúrou atrakcií, tak sa to asi až tak nedá s vedomým, že niekto ma gunu. Takže, v celách nie, v boxe ok.