Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: Jb 1-8

Threaded View

Pokročilý člen Avatar uživatele sUch
    Datum registrace
    Oct 2017
    Umístění
    Luna přírody

Wink Jb 1-8

Čau Kotelno! Tímto vláknem si žádám o práva na všechny csko.cz jailbreak servery.
    Dlouho jsem váhal, jestli by to mělo smysl zakládat, ale nakonec jsem se rozhodl, že to zkusit můžu.

Tak začnu podmínkami.

vlastnit originální hru - Jo
    hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu - Jo - Hraju na tomto portálu více jak 5 let (čistého času tak čtvrt rok(plus mínus )).
    čistý trestní rejstřík - Jo, dycky jsem se snažil tak, ať tam není ani jeden ban.
    hlášení cheaterů - Né tak úplně cheaterů, spíš hráče, co neznají JB pravidla a jdou k CT apod. Sice těch hráčů není moc, ale ani ne málo. Takže bych řekl, že jo. Btw. Hlásím přes ! ve většině případů. To muže potvrdit takový ten borec stím psem.

Tu máte info o mě

Spoiler Spoiler:

Proč bych měl být admin:

Spoiler Spoiler:

Komu se to nechce číst, tak ve zkratce.
    Moje + jsou...

+ Chci pomoct portálu
    + Dlouho tu hraju
    + Respektuji adminy
    + Splnuji podmínky
    + Grakon je bot
    + Nehrotím hru
    + Jsem dobrý simon a vězeň (alespon si to myslím :D)
    + Jednašestce jsem věnoval více času, než bych měl.
    Jo, a mám rád gabe smajlíka.

Mínusy nepíšu, jsem dokonalý (jestli někdo na mě něco najde, je to automaticky plus )

Ikdyž by se jeden našel.. Moje aktivita, ale k tomu mám i vysvětlení.
    Cs 1.6 hraju vždycky, když je někdo na serveru, nebo když mi funguje internet. Bratr těd odjíždí do Prahy za prací a mně díky tomu funguje internet (má v pokoji router pro celou rodinu, takže bere nejvíce wi-fi a všichni pak máme doma problém s pomalým internetem (samozřejmě kromě bratra :) ). Takže to je vysvětlení, proč nechodím na csko, ale spíš se pohybuju na foru.
    A občas i (v dnešní době) zažité "vole" do mikrofonu. Ale jsem si toho vědom a víckrát se tento zlozvyk už nestane.

Identifikace

Jméno ve hře: Iluvatar
    Jméno na stímu: sUch
    Steam obrázek: Jamec McAvoy
    SteamID: STEAM_0:1:102793151
    IP: 88.100.7.136
    Věk: Dvojčíslí (nenapíšu, anonymita je důležitá)

Každý si o mě udělejte obrázek a vemte si z té žádosti, co chcete. Samozřejmě jsem to splácal tak, aby to podle mě vypadalo alespoň z části vtipně a převážně jako žádost (kdybych žádal o náboráře, udělám to o něco víc seriozněji ).

Taky mám takový malý návrh. Když se nenajde nějaká velká překážka a Samčo, velká část AT a Burakjedna budou s touto žádostí spokojeni, mohl by mi jeden z těch dvou náborářů dát konečný verditk jako dáreček pod stromeček . Myslím, že nejsem tak vadný, aby to tu zavánělo půl roku . Těch 5 měsíců přežiju :D Jinak to není urážka na náboráře, oba to jsou borci a dělají pro kotelnu MAX, aby jí pomohli.
    Naposledy upraveno sUch; 26-08-19 v 04:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání