Jj, tušil jsem, že to sem někdo dá. To je portál, na kterém jsem taky hrál JB před rokem a půl, pak se přejmenoval a viděl jsem, že tam nikdo nehraje, tak jsem nějak vydedukoval, že by potřebovali admina a na knifu nikdo nebyl. Taky jsem si toho akademika, co mi jako jedinému dali, nechal vzít, bo mi psali, že práva budu mít do 3 dnů a čekal jsem nato 3 týdny, takže...
Ale jako díky, žes to sem dal a že se to může objasnit, ještě hezčí je to, že mě hned nazýváš děckem. Pěkné
E: Za 1. Stejně jak tam, tak i tady jsem neplánoval, že tu žádost vůbec udělám, ale napadlo mě "proč ne?" vlastně je to (dalo by se říct) "čerstvý portál" (oproti kotelně) a chtěl jsem pomoct a i jiné důvody tam byly. Nejdřív jsem se chtěl naučit s amx menu, dotáhnout tam nějaké hráče apod., no stalo se, že admina jsem měl dostat 3. den nejpozději a čekal jsem nato 3 týdny, navíc ze strany vedení žádná ochota atd.
Btw. myslím, že ta žádost není tak velké mínus, aby se to hned locklo, navíc, když tam už asi měsíc nehraju.
A za 2. Jo, je mi 15. Nejdřív jsem myslel, že jednáš v afektu jen kvůli tomu, že jsem si žádal jinde, promin.