0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Jailbreak - CT Sparta camping ?
Ahoj, jelikož jsem tu delší dobu nebyl, a nemám ještě moc přehled o všech nových/změněných pravidlech na JB, tak se chci zeptat hlavně Adminů a klidně i hráčů, kteří se v tom vyznají...Ono je nějak nově zakázáno si jako CT při modu Sparta najít vhodnou pozici, ve které budu mít určitou převahu nad T hráči a je to hned bráno jako camping ?
Protože dnes se mi stala jistá příhoda, kdy jsem byl u CT a simon zavelil, že bude Sparta mod, tak jsem si jako vždy našel výhodnou pozici na žebříku a když byl stav 2 CT vs 6 T, já měl okolo 80 hp a klasicky jsem si jel bombice na žebříku (občas i mimo něj), tak mi Spešl Hunted začal říkat, ať se okamžitě vzdám své výhody a jdu ze žebříku vstříc rozzuřenému a najetému Téčku, vzápětí přišlo i druhé...No jelikož nejsem sebevrah, tak se mi do toho moc nechtělo, takže jsem zůstal na žebříčku, on mě následně začal slapovat a ubral mi na cca 36 hp..No po tomto incidentu jsem se radši šel nechat zabít od T, protože už jsem nevěděl co od něho očekávat a nechtěl jsem zákaz k CT za camping..
Mimochodem, nutno podotknout, že to byl začátek modu.
Prosím tedy o vysvětlení, zda je to opravdu bráno jako camping a pochybil jsem já, nebo jestli byl Hunted jen nedočkavý a nechtělo se mu čekat. Předem děkuji.
Neberte to prosím jako nějaký hate, Hunted se samozřejmě snaží dělat jen svoji "práci" a jako spešl je dobrý, ale jsme jen lidi a každý může občas pochybit, jak já, tak on a i kdokoliv jiný...Důležitý je si to pak zpětně alespoň uvědomit a poučit se!
Více viz. demo: http://csko.cz/dema?UPD=Q5orBA37
čas: 36:50 - 39:15