sry ja som mal len chuť na trosku flamu, každopádne, toto je taká vec na vyplakanie sa nejakému adminovi do steam chatu, nemusíš kvôli tomu zakladať post na forku. Poslal si demo, nejdem ho pozerať, zo situácie ako si ju opísal ty a hunted - - > Nehras jb dva týždne aby si vedel, že keď cupnes na oasis do veže cez spartu, zabiješ minimálne 10T bez toho aby si umrel, bolo 6T - > nie je to pre nich hratelne, a tým pádom ani zábavné. Nemali by sme tu riešiť či huntedove slapy boli opodstatnené (určite boli) ale to že ty, ako CT, sa neprispôsobuješ situácii na serveri (málo hráčov) a nesnažíš sa o to aby sa ľudia bavili. V takomto prípade by bolo asi lepšie, keby joineš Tcka a pustíš k CT 11 ročného honzu.
ps. ano dakujeme pepo za tvoj obohacujuci príspevok, takisto ako hebrejec, ktorý napíše 30 riadkov a vlastne nič nepovie. Máte naozaj zaujímavé komunikačné schopnosti. Pokračujte chlapci, možno takýmto štýlom toho admina raz dostanete, veď už aj väčšie skvosty dostali šancu byť adminmi (ja).

odpovědět s citací