Zkus za přemýšlet, co je na tom nicku špatně...
btw. ban ti již vypršel.
NEJDE O TYCH TRAPNYCH 30MINUT, ALE O TO ŽE TU NIEKTO SPOMÍNAL, ŽE PO 5 BANOCH JE PERMA, JA TU CHCEM HRAT. Nehovor ako drbnutý ale napíš jasne dôvod, fakt prosím ťa.
Viz. post od bonese... pořádně si ho přečti at se nemusíš 10x ptát.
ehm... že by reklama v nicku ? Byl jsem na tebe tak hodnej, že jsem Ti dal jen ban na půl hodky...
Příště, až si budeš dávat nick, tak si dej nějakej normální, co neporušuje pravidla.
ehm... že by reklama v nicku ? Byl jsem na tebe tak hodnej, že jsem Ti dal jen ban na půl hodky...
Příště, až si budeš dávat nick, tak si dej nějakej normální, co neporušuje pravidla.
Mě nezajímá, co to je za web nebo není. Kdyby sis dal normální nick, který neporušuje pravidla Kotelny, tak by si tento ban nedostal.
Příště si rozmysli, jaký nick si tam dáš...
Mě nezajímá, co to je za web nebo není. Kdyby sis dal normální nick, který neporušuje pravidla Kotelny, tak by si tento ban nedostal.
Příště si rozmysli, jaký nick si tam dáš...
Ok, sorry že som robil reklamu na neexistujúci web, len tak ďalej.
Ok, sorry že som robil reklamu na neexistujúci web, len tak ďalej.
Původně založeno ZEUS
Foxiku, vis ze jsou tu bany za reklamu? Ja myslim ze to vis moc dobre. Jak jsem uz napsal jednou, admin nebude zjistovat, jestli ten web existuje. Proste dostanes ban a hotovka.
Foxiku, vis ze jsou tu bany za reklamu? Ja myslim ze to vis moc dobre. Jak jsem uz napsal jednou, admin nebude zjistovat, jestli ten web existuje. Proste dostanes ban a hotovka.
Buď si abnormálně retardované dítě nebo si postižený dospělý člověk. Ty si myslíš, že admin bude zjišťovat jestli ta stránka opravdu existuje nebo ne? Souhlasím s Apachem. Dal bych ti 3 dny za nick+demenci.
Buď si abnormálně retardované dítě nebo si postižený dospělý člověk. Ty si myslíš, že admin bude zjišťovat jestli ta stránka opravdu existuje nebo ne? Souhlasím s Apachem. Dal bych ti 3 dny za nick+demenci.
Admin nebude shazovat CS na listu a kontrolovat, jestli ta stranka existuje, nebo ne. Ja bych ti dal ban na 3 dny za reklamu.
:DDDDDDDDDDD 10 sekúnd života ho zabije, ach, všetci ste tu už kokoti, dajte mi perma mám vás ajtak v piči, som tu prišiel normálne slušne opýtať začo mám ban, ma tu začínate flejmovať, potom ja mám ban za nadávky a iné blbosti, kokoti postihnutí ste tu všetci.
Dementiku, ban ti vyprsel, nevim, co tu resis, proc tu pises, admin si nemusi zjistovat, jestli to je nejakej portal, stranka s haxama nebo proste neexistuje, psali ti to tu uz asi do 3 postu..
Dementiku, ban ti vyprsel, nevim, co tu resis, proc tu pises, admin si nemusi zjistovat, jestli to je nejakej portal, stranka s haxama nebo proste neexistuje, psali ti to tu uz asi do 3 postu..
A čo že mi vypršel? Tu sa kokoti vyhovárajú na to že nemám mať reklamný nick.... KOKOTI ODKIAL MAM VEDIET ŽE STE LENIVÍ A NIČ SI NEOVERÍTE?