http://www.youtube.com/watch?v=HyUBBt5S_VU pěkné video od Barbarů z Floridy..
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Daj sem svoju sexy postavu nei furt toto :D Chceme vediet co za svalnaca nam robi cvicebne plany :D
Ja mam predek vazne spatnej :D v lete to sem hodim, to budou naspasovany buchty vedle sebe ;) ted se s tim nechci vytahovat :D
Cvicil jsem hlavne ruce a nohy, na telo jsem jaksi sral, takze to musim dohnat, ale urcite sem neco casem dam :D
Musim priznat ze jsem ani necekal takovouto dochazku do posilovny od hracu CS ,-)
Co se me tyce, delam jen kondicni posilovani, 2-3x tydne abych si udrzel svalovou hmotu, vyrysoval telo a nevysel z kondicky.
Kdyz obcas vidim v ty posilce chlapy, kteri se nedokazou skoro ani ohnout a zadychaji se po minute na rotopedu, tak si rikam ze to asi neni zrovna to prave ;-)
Uz do posilovny nebo jen doma?
Jinak se omlouvam vsem, kterym jsem ho jeste neudelal ale bylo vas hrozne moc a nevzpomnel jsem si na vsechny, asi 5ti lidem jsem ho uz udelal, zatim si nikdo nestezoval, az na to ze je to moc tvrdy ale. S tim musite pocitat, prave ta bolest je na posilovani to krasny.
Navic ta bolest co citis dnes, je ta sila co pocitis zitra :)
Takze ted mi klidne napiste, nejde mi Csko, takze mam casu habadej..
Jak jsem psal, napiste mi vahu, vysku, nakou kondicku, co ceho date a nejak to vykoumame.
dej si pauzu klidně delší, psal jsem ti že ten plán co jsem ti napsal nemusíš dodržovat přesně, dej si pauzu klidně týden ale víc jak 14 dní nedoporučuju, protože většinou kolem 14ti dnů se to vyrýsovaný ztrácí..(když necvičíš)
So zápastím budeš marod dlhšie.Mne sa stalo po prvom týždni to isté a mal som dlhšiu pauzu,ak to budeš nadalej zatažovať len si pohoršíš.Keď sme už pritom,tak čo vaše "úrazy v gymu" ?U mna bol asi najvážnejší,keď mi pri cvičení tricepsu na lavičkách skočila hrudná kosť..pekelná bolesť.Mesiac a pol pauza.
Zatím nemám co ztratit :D
Právě že mě nebaví chodit spat spocitem že jsem něčeho udělal málo když jsem mohl dát mnohem víc ..
Když si dám pauzu delší dobu, tak se ktomu zase pěknou dobu jak je mojím zvykem nedostanu ..
E: Ale jelikož je to čím dál tím větší bolest, tak asi budu muset týden přesedlat na břicho a nohy ..
Zápěstí je svinstvo,já ho měl 2x v háji,ale tak vynechaš nějakej ten cvik a ja píšeš,jiné zaměření..
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
Toreto, u me byl nejhorsi uraz kdyz jsem zkousel na benchi osobak - 120 kg - asi 6 mesicu stare, zkousel jsem to bez pomocnika a spadlo mi to na krk, mesic jsem nosil nakrcnik ale takovou bolest si nezazil, myslel jsem ze sem mrtvej :D
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)