Citovat Původně založeno YellowStar Zobrazit příspěvky
Jako malý jsem rád koukal jak brácha hrál Counter strike-Condition Zero. Děsně jsem se do toho zakoukal a přál jsem si to zkusit zahrát. Už od sedmi let jsem začal hrát CSCZ a hrozně mě to bavilo. Pak jsme s bratrem zkoušeli si zahrát multiplayer. Bavilo nás to. Časem jsem narazil na portál "KOTELNA" nyní csko.cz. Hrál jsem jenom Zombíky, protože mě bavilo střílet ty hnusný zrůdy :D. Pak jsem skončil na Deathrun. Tam jsem potkal super lidi. Například Shinigami ví o čem mluvím :), než se rozjelo JB. Pak jsem požádal o práva a poznal další suprový kolektiv. A na KOTELNĚ ZŮSTANU!
Shit, doufal jsem, že se tě zbavíme.
Já tu začínal asi před 2 roky na JB. V té době byli řediteli věznice Lucca, Svačina, negative. Hrál jsem asi 2 měsíce, dokud jsem nezkusil jít za CT, měl jsem strach něco říkat, protože ředitelové věznice byly u CT. Lucca se mě optala, zda mám mikrák, zabrbral jsem že jo, poté mě vyzvala, abych si vzal simona, nějak jsem to ustáli. Pak další kolo jsem napsal /nomic, protože někdo řekl, že snad budeš pořád CT :D . To vám zakázalo navždy jít k CT. Došel jsem na fórum sa Svačinoi, že mikrák mám, aby mi dal unban. Od té doby jsem nerdil JB, až pak jsem přešel na střílecí.