Ja delal oboji :D ale ja vim, ze jsem si to nedal naturalne, jsem sracka beru to ale koukni treba na Ronnieho Colemana, myslis ze to nema vymakany? A to ti reknu narovinu, ze on za ty sracky da v prepoctu pres 10 000 mesicne, a to jeste moc ubiram a pritom je denne v posilce, na leg press si zveda auto i s tebou a pribuznyma, na bench zvedne vic, nez co mi vsichni tady uzvednem dohromady, ma to vymakany ale bere toho minimalne 10x tolik nez napr. ja a proste mu nemuzes rict, ze na tom nedre, tohle je proste vec penez, kdyz na to mas, tak si casem stejne neco koupis a to at si rika kdo chce, ja os. neznam nikoho z posilky ani z nasi seberevolty, co by si nic nebrali, tak asi tak no..
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
10 tycek das za trimesicni davku v cesku ale amerika je na tom lepe tam si kazdej druhej frci rustak taky to tak vypada
Naposledy upraveno vedouci venny; 17-06-13 v 22:48.
#ego #boost
Tak ja davam mesicne za doplnky stravy 3600 v tom je prave gainer, protein, kreatin a pumpa, tu pumpu asi vyradim, protoze mi prijde, ze je toho uz moc ale ta je tam asi nejlevnejsi..
Za jidlo davam trochu vic cca tech 5000- dobry maso, drahy maso :/ + normalni jidlo si sam nekupuju
I kdyz nebydlim sam, tak si tohle vsechno platim ze svyho a penez mam furt jeste dost, takze si nemuzu stezovat a furt ty penize do myho zivotniho stylu a vlastne do celyho zivota rad investuju ;)
môžete mi poradiť zopár cvikov, aby som si vyrysoval hruď?
Nech sa paci chalani http://www.mojevideo.sk/video/b416/p..._svalstvo.html a teraz mozete makat :) Ale samozrejme na nete najdete dalsiu kopu inych cvikov...
Cahore, benchpress, rozpazky a par serii na smtihu by melo stacit, nebo taky jeste kliky a pritahy ;)
Inak ja cvičievam tieto cviky na brucho kazdy ten cvik po 3 série za den a mám na brucho dosť http://youtu.be/MPlnj6Sm12o
Tak mal by si mat aspon 70 kg aby to vyvazilo výšku si kúp gainer a potom keď nabereš, stačí rysovat s protákom, ale ak sa ti darí pribrať aj bez týchto doplnkov, tak aspon na 70 kg to daj
Naposledy upraveno noirbun; 25-06-13 v 16:26.
Vyjeb sa na sracky, na veceru si rozmixuj 150 gramov tvarohu plus 2 banany a priberes v pohode. Mne to velmi pomohlo, nabral som z toho za 2 mesiace 8kg. A tych 65kg na 170 sa mi zda akurat... a kebyze mi neveris tak tu mas BMI meter a tam ti to ukaze normalnu hodnotu... podla toho sa mozes riadit. http://www.thecalculatorsite.com/hea...calculator.php mozes si najst aj lepsie.. je ich vela.
E1: A podla BMI mas tu vahu s vyskou akurat..
E2: Este mi je zahadou ako si za pol roka schudol 10 kg a vyrastol 20 cm :D to mi pride cudne.. za taku kratku dobu.
Asi jako rikat o vsem ze jsou to sracky
E: Ne omlouvam se ja zapomnel ze vsichni jste tady studovani a odbornici pres toto o nejakych pripravcich jste se zeptali nejakeho random typka na namesti co vam rekl ze to jsou steroidy protoze sam nedelal nic jineho nez ze bezel na autobus k tomu cvicite vsichni strasne dlouho proto hrajete pc hry a sedite tu pomalu cely den a urcite to mate vsechno z nejake literatury
Naposledy upraveno vedouci venny; 25-06-13 v 20:59.
#ego #boost
mne to pomáha a pre mňa to sracky niesu, mám problém pribrať a toto mi fakt pomohlo, či už kreatin+glukoza je rýchlym zdrojom energie a je to aj potom cítiť
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)