Strana 16 z 18 PrvníPrvní ... 61415161718 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 226 do 240 z 258

Téma: JailBreak 4

Ex-admin Avatar uživatele Leryx
    Datum registrace
    Apr 2011
    Umístění
    Český Těšín

Re: JailBreak 4

Tobě se to řekne, ty máš 4500 postů, ale co my? Mysli i na nás...

Já mám tušení, že jb4 by se nenaplnil steamery, protože většina steamerů jsou admini a spešlové, a ti jsou potřeba na jiných serverech. Pokud si chtějí zahrát spolu, tak ať si rezervují server. Akorát bychom se tam poflakovali a na jb1-3 by nikdo z nás už ani nechtěl vkročit, do toho bordelu. Ale je pravda, že jsme měli pochybnosti i o JB3 a ten se NS zaplnil. A od té doby náš JB dosáhl větší navštěvovanosti a slávy a to natolik, že JB 4 normal by mohl uspět stejně dobře, jako ta trojka.

Závěr: (pro ty co nechtějí číst celé) Udělat normální JB4, jinak se to ani zdaleka nenaplní.

Na gshit je 8 jb, všechny plné, u nás 3 a všude volné místo, a ještě by jste chtěli udělat pouze pro steam
    Naposledy upraveno Leryx; 01-05-13 v 13:51.

Stálý člen Avatar uživatele Volume
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Odpověď: Re: JailBreak 4

Citovat Původně založeno Leryx Zobrazit příspěvky
    Akorát bychom se tam poflakovali a na jb1-3 by nikdo z nás už ani nechtěl vkročit, do toho bordelu.
    Já bych se obětoval :)

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno Volume Zobrazit příspěvky
    Já bych se obětoval :)
    Jasne ty by si sa obetoval a bol by tam este väcsi bordel ako doteraz. Raz ked bol ten vas vymysleny "party mod" a zabil som ta tak si ma kazde kolo zabijal... takych ludi tam treba :)

PS: skus Gshit tam by si mozno uspel :)

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

Re: Odpověď: Re: JailBreak 4

Citovat Původně založeno Eso. Zobrazit příspěvky
    Jasne ty by si sa obetoval a bol by tam este väcsi bordel ako doteraz. Raz ked bol ten vas vymysleny "party mod" a zabil som ta tak si ma kazde kolo zabijal... takych ludi tam treba :)

Hejter

E:Nesplietaj Eso.Nemám proti tebe nič,tak nemám dovod sa do teba obuvať.Neber si všetko tak k srdcu.
    Naposledy upraveno Toreto; 01-05-13 v 23:20.

Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Eso. Zobrazit příspěvky

Tak ten byl dobrej -,-

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Odpověď: JailBreak 4

Toreto ty mas co o hejterstve pisat ked si mi hejtoval moj prispevok o tie prava na awp a Volume nic viac? Nijako sa ku tomu nevyjadris?

nevedel heslo
    Datum registrace
    Jul 2012

Re: Odpověď: JailBreak 4

No někteří lidé jsou postižení, někteří nechutně obézní, já mám jen teplý hlas, s tím se dá ještě žít
    Do teraz si pamatam jak som sa ta pytal.Leryx ty si anglican? :D to boli stare casi jaj

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2013
    Umístění
    SK

Odpověď: JailBreak 4

Sorry za otvorenie starého tématu....veľmi ste tu niektorý chceli Only Steam JB,máte ho a čo tak sledujem väčšinou je prázdny...napr.dnes som tam nevidel viac ako 4 hráčov...tí čo majú steam chodia aj tak stále na JB 1,2,3 a Only Steam JB sa zaprášil...neviem je to môj názor keď to Steam hráčov baví tam prísť a hrať sám so sebou tak ok nechajte to tak ale podľa mňa by bolo dobré rozšíriť ho aj pre NS...CS už nehrám len si myslím že by to potešilo NS...aspoň vtedy čo som hral sa všetci tešili na JB4 a skončilo to takto...

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno Kakafko Zobrazit příspěvky
    Sorry za otvorenie starého tématu....veľmi ste tu niektorý chceli Only Steam JB,máte ho a čo tak sledujem väčšinou je prázdny...napr.dnes som tam nevidel viac ako 4 hráčov...tí čo majú steam chodia aj tak stále na JB 1,2,3 a Only Steam JB sa zaprášil...neviem je to môj názor keď to Steam hráčov baví tam prísť a hrať sám so sebou tak ok nechajte to tak ale podľa mňa by bolo dobré rozšíriť ho aj pre NS...CS už nehrám len si myslím že by to potešilo NS...aspoň vtedy čo som hral sa všetci tešili na JB4 a skončilo to takto...
    Lebo pôvodná myšlienka bola to spraviť pre steamerov, ktorí nemajú oldpack. Takto to vlastne nemá ani zmysel. Každý steamer s oldpackom pôjde radšej na JB1-3. Presne to dopadlo, ako sa písalo. Že všetci budú tam. Ale je to len kvôli tomu, že vlastne pôvodný zámer je úplne v prdeli. Idše si kúpiť auto, prídeš s vlakom...
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Ex-admin Avatar uživatele ImGustak
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Jailbreak,Surf kill

Citovat Původně založeno Charon35 Zobrazit příspěvky
    Lebo pôvodná myšlienka bola to spraviť pre steamerov, ktorí nemajú oldpack. Takto to vlastne nemá ani zmysel. Každý steamer s oldpackom pôjde radšej na JB1-3. Presne to dopadlo, ako sa písalo. Že všetci budú tam. Ale je to len kvôli tomu, že vlastne pôvodný zámer je úplne v prdeli. Idše si kúpiť auto, prídeš s vlakom...
    Charone včera na poradě jsme se shodli, že Jb4 bude i pro NS. Takže to po poradě Vikernes napsal Kotlovi.

Dobrý den páni admini dali by jste mi prosím nový steam id a ip ale nemusíte jestli nechcete já si to odpikam.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno ImGustak Zobrazit příspěvky
    Charone včera na poradě jsme se shodli, že Jb4 bude i pro NS. Takže to po poradě Vikernes napsal Kotlovi.
    Odkedy ty chodis na porady? :D Som nebol na PC. Tak lock. Dik za info.

Aha, tak Open. Stále zabúdam, že sú tu 2 vlákna. :D
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

GL&HF. It´s just a game.

Ex-admin Avatar uživatele Mr.Brown
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Hradec Králové

kdyby všichni steameři neměli oldpack, tak tam budou lidi, škoda no.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno Mr.Brown Zobrazit příspěvky
    kdyby všichni steameři neměli oldpack, tak tam budou lidi, škoda no.
    Problém je, že by tam bud musel niekto byt nonstop, alebo... neviem. Inak to asi nezistíš či ma novy si stary.

GL&HF. It´s just a game.

Ex-admin Avatar uživatele Leryx
    Datum registrace
    Apr 2011
    Umístění
    Český Těšín

Dnes o 20:14 stav: Jailbreak 4 STEAM csko.cz:27079 1/28 jail_rehab 44:41 Hmmm, tak někdo se sešel, že by Puky? :P

Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Dnes o 20:14 stav: Jailbreak 4 STEAM csko.cz:27079 1/28 jail_rehab 44:41 Hmmm, tak někdo se sešel, že by Puky? :P
    To se zrovna měnila mapa, jinak jsem na té mapě byl já, Gregyy a AnGeL.
    A než jsme na server přišly my tři tak tam byla Miruška s Jiřím a dávali si ppčka..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Pravidla přispívání