Strana 22 z 79 PrvníPrvní ... 1220212223243272 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 316 do 330 z 1180

Téma: Posilovna

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Odpověď: Posilovna

Je videt, ze o tom vazne vite hovno, jak pise venny..
    By me zajimalo, jak nekdo muze pribrat z tvarohu, dafuq? Jestli chces nabrat, tak proste zer tolik peciva, kolik muzes, jelikoz je to asi nejlevnejsi i nejlepsi nebirak.
    S gainerem jako takovym nepriberes ani gram za mesic, takhle to nefunguje, sacharidy z toho gaineru ti hlavne pomahaji dat proteiny vsude po svalstvu, kterym se zvysuje tvoje svalova hmota, ne ze si vemes samotnej gainer a za rok uzivani z tebe bude kreslo..misto gaineru bych mohl doporucit nejake ovoce, jako treba jablko a takove, banan je asi nejlepsi ale zase ma nejdelsi cas rozkladu v tele a tim se ti uz opet snizuje ten pocet bilkovin, ktere dokaze rozmistit po svalstvu..

Samozrejme denne taky musite vypit spoustu vody podle vasi hmotnosti, ja na svych cca 80 kilo piju 5-6 litru vody denne, tiim se objem zvysi taky celkem dost..
    Naposledy upraveno Slunicko; 26-06-13 v 09:53.
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Predstav si ze uplne normalne sa da z tvarohu pribrat. Poradil mi to spoluziak pred tym nez som zacal civict a zabralo to. Staci sa dat aj google a hned ti o tom vyhodi vela. Priklad:http://www.sportujeme.sk/fitness/tva...zivova-hodnota ale samozrejme ide aj o to kolko % tukov ten tvaroh ma...ked zeries taky tvaroh co ma malu hodnotu tukov tak je to velmi dobre na rast svalstva, ale ked som si kupil cerstvy ovci tvaroh ktory nebol nicim upravovany tak mal velku hodnotu tukov a z toho sa naberat da. Mne to pomohlo + tie banany do toho a nejaky ten jogurt. Na ranajky par vajicko.. alebo prazenica. A na obed sa snazim polievku + nieco kuracie.
    Naposledy upraveno Eso./digl; 26-06-13 v 10:19.

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Sorry ale je to naprosta blbost, z tvarohu nikdy nikdo nepribral, ja jim nekolik 2-3 tvarohy denne, vis jakou bych mel pneumatiku? Jinak jim plnotucnej, prave kvuli tukum ale ze samotneho tvarohu nenaberes ani kdybys byl Chuck Norris.
    Ten clanek je jedna velka blbost a navic se tam nepise o pribrani ani jedno slovo, co jsem to tak rychle projel, ale ten kdo to psal nevi o fitness a ani o kulturistice vubec nic, pise tam chujoviny, kulturisti totiz nahrazuji tvaroh syrovym masem, tvaroh tvori uz jen takovou mensi cast jildenicku a oni tam z toho delaj zaklad bodybuildingu a vsech svalovych sportu, pricemz pisou, ze ma dobrou stravovaci schopnost a pritom tvaroh se stravuje cca o 6 hodin dele nez normalni obycejny proteinak, tusim ze straveni tvarohu je cca 8 hodin (v kazdym tele jinak) proto se ani nedoporucuje jist pred spanim, protoze by ses nevyspal.
    Je sice hezky, ze ti to kamarad doporucil ale kamarad ocividne vubec nevi a ty jsi proste pribral z normalniho jidla po tom, co jsi zacal jist tvaroh a ted to mas vsuberovane ale never tomu..

Expert člen Avatar uživatele caHor
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Snina, Slovensko

Re: Posilovna

tajtrlik, a mohol by si mi vysvetlit, co je to benchpress a tie ostantne cviky co si mi poradil? :D do posilky som chodil tak 2 tyzdne... :D

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno tajtrlik Zobrazit příspěvky
    Sorry ale je to naprosta blbost, z tvarohu nikdy nikdo nepribral, ja jim nekolik 2-3 tvarohy denne, vis jakou bych mel pneumatiku? Jinak jim plnotucnej, prave kvuli tukum ale ze samotneho tvarohu nenaberes ani kdybys byl Chuck Norris.
    Ten clanek je jedna velka blbost a navic se tam nepise o pribrani ani jedno slovo, co jsem to tak rychle projel, ale ten kdo to psal nevi o fitness a ani o kulturistice vubec nic, pise tam chujoviny, kulturisti totiz nahrazuji tvaroh syrovym masem, tvaroh tvori uz jen takovou mensi cast jildenicku a oni tam z toho delaj zaklad bodybuildingu a vsech svalovych sportu, pricemz pisou, ze ma dobrou stravovaci schopnost a pritom tvaroh se stravuje cca o 6 hodin dele nez normalni obycejny proteinak, tusim ze straveni tvarohu je cca 8 hodin (v kazdym tele jinak) proto se ani nedoporucuje jist pred spanim, protoze by ses nevyspal.
    Je sice hezky, ze ti to kamarad doporucil ale kamarad ocividne vubec nevi a ty jsi proste pribral z normalniho jidla po tom, co jsi zacal jist tvaroh a ted to mas vsuberovane ale never tomu..
    Dakujem ze si mi to takto napisal.. teraz uz viem ze to nebolo z toho tvarohu :) Ale cely cas som v tom bol... ale zas moj spoluziak chodi do fitka aj do posilky a je dobre namakany, a nebere ani kreatin, protein a podobne vecicky :) Tak este raz diky ze si sa takto rozpisal a uviedol si ma na spravnu mieru :)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno caHor Zobrazit příspěvky
    tajtrlik, a mohol by si mi vysvetlit, co je to benchpress a tie ostantne cviky co si mi poradil? :D do posilky som chodil tak 2 tyzdne... :D
    bench - http://www.youtube.com/watch?v=uVe32YHDeYQ
    rozpažky - http://www.youtube.com/watch?v=WFjEuP1XDDA
    smith - http://www.youtube.com/watch?v=G2nQvPgv_Gg

Expert člen Avatar uživatele caHor
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Snina, Slovensko

aha, thx...

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2013

Posilujem aj ja a už to budú dva roky.. Len niekedy to netreba preháňať lebo je tam riziko natiahnutia svalu, ja som si minulý týždeň natiahol biceps, našťastie nie šlachu.

Len mám jednu otázku pije niekto z vás aj gainery a proteiny lebo ja to pijem každý deň .

Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Citovat Původně založeno ProSTAR Zobrazit příspěvky
    Posilujem aj ja a už to budú dva roky.. Len niekedy to netreba preháňať lebo je tam riziko natiahnutia svalu, ja som si minulý týždeň natiahol biceps, našťastie nie šlachu.

Len mám jednu otázku pije niekto z vás aj gainery a proteiny lebo ja to pijem každý deň .
    To je nieco ako Iontak?

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

Ja pijem gainer

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2013

Jontovy nápoj je zase niečo iné jontak je na inergiu aby si vládal cvičiť. Gainer je na objem, pribratie nieje to na rast svalov ale na zvýšenie hmotnosti a trošku aj na ochranu svalstva. Protein je na rast a ochranu svalstva.. Obsahuje vysoké percento proteinov, sacharidov atď :)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

jo, taky si dám občas skleničku, nebo dvě, nebo tři.. :D

Nováček Avatar uživatele RifleMan
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Plzeň/Šumava

Kaufly tady radí, jak správně cvičit :P .. Nene :D

A to ještě dva roky zpátky byl poloviční :D

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

mali ste už niekto protein s prichutou tofu? :DDD

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Ne ne ale jednou jsem mel protein s nejakou srackou, ja si na to nevzpomenu ale vazne to chutnalo jak voda ze zumpy, no kazdopadne byl kvalitni a dost ucinej, ze zacatku jsem se z toho 2x pozvracel ale pak uz to slo ;)
    Takze nikomu nedoporucuju kupovat si protein s prichuti vy vite jakou! :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání