za jak dlouho bych tu ruku mohl vypracovat ? cvičím každý 3. den 10x po 6 činka má shruba 14,5 kg
To nemáš nějakou možnost vyrobit si, nebo poprosit třeba tátu aby ti udělal 10kg činku? stačí normální tyč a nějaký železný kola a svařit to dohromady, takhle mam vyrobený 20ti kilovky a stěžovat si nemůžu, je to zadara a efekt je stejnej, jako když si jí koupim v a3 sportu za 2.5 k..
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
To by sis asi pekne strikl do kalhot zvednout 200x 10ti kilovy cinky :D
Jedno to neni, ja se tu chtel rozepsat a vsechno dopodrobna vysvetlit ale vubec nevim jak to napsat :D. Tak se koukni na film pumping s Arnoldem, tam to mas vse vysvetlene, mluvi tam prave i o tom :)
Ten film je i na yt.
A nemysli si, chapu ze na to proste nejdou penize, kdyz jsem si nevydelaval sam, tak jsme na tom s penezma taky nebyli uplne nejlip, zili jsme od vejplaty k vejplate a kvuli tomu jsem zavrhnul i moje nejoblibenejsi aktivity, takze vim jak to chodi, tak bych ti jen chtel rict, ze vzdy se najde cesta, jen nesmis bejt linej tu cestu najit.
A ted i kdyz na to mam s penezma prakticky nemam co delat, tak i tak si tu cinku radsi svarim a usetrim za to v tomhle pripade bezmala 2,500 a radsi za to koupim neco sve male mile holce :)
Taky pak musis popremejslet, jestli se nevyplati spis permice, ja si kupuju na 30 dni za 450 a muzu tam chodit kazdej den treba 256x ale nekdy doma chytnu depku a proste musim cvicit i doma, tak na to mam cinky i doma, proste kdyz neco chces, tak si za tim bez ;)
Ted jsem si tu vypsal svoje city, snad to alespon nekdo docte do konce :D
Zdravim, když je koho zeptám se:
Jak správně jíst, před a po tréninku? Množstevně kolik a čeho nejlépe a časově kolik před a po? Bílkoviny předpokládám hlavně navečer.
Mám ten typ metabolismu, že můžu žrát co chci a nepřiberu, což zrovna do posilky není ideální :-) takže během dvou let co jsem cvičíval jsem na hmotě moc nenabral. Ale taky jsem málo řešil právě stravu, tak chci vědět, když si teď občas zacvičim.
Díky
Nemůžu říct kolik čeho, je to podle tebe, tvojí postavy atp. musíš si stanovit vlastní jídelníček, podle toho, co vidíš, že tvoje tělo potřebuje.
Po cvičení se jí sacharidy např. banán, jablko a podobné ze zdravějších a cca po půl hodině od snězení těch sacháčů se jí protein, sacharidy ti rozvedou ty proteiny po těle.
Když nemůžeš nabrat pomocí jídla a poctivě cvičíš, tak zkus základní objemové cviky, tím bys měl nabrat svalovou hmotu.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)