Strana 30 z 79 PrvníPrvní ... 20282930313240 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 436 do 450 z 1180

Téma: Posilovna

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

Re: Posilovna

hlavne si davej pozor na zavirani ja ho mel tyden otevrenej :D (ten sacek)
    #ego #boost

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno vedouci venny Zobrazit příspěvky
    hlavne si davej pozor na zavirani ja ho mel tyden otevrenej :D (ten sacek)
    Budu si dávat majzla (y) :D
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Stálý člen (only deathrun 7) Avatar uživatele trew
    Datum registrace
    Jan 2013

Odpověď: Posilovna

Vaječnej koktejl + špetka soly mezi palce... cca necelá půlka čajové lžičky. Já si dávám 4 vejce. Lepší než nějaky prášky. :-) Navíc je to dobry...vždy rád tu sklenici i vylížu :D

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno only deathrun 7 Zobrazit příspěvky
    Vaječnej koktejl + špetka soly mezi palce... cca necelá půlka čajové lžičky. Já si dávám 4 vejce. Lepší než nějaky prášky. :-) Navíc je to dobry...vždy rád tu sklenici i vylížu :D
    víš, to si dávám i k těm práškům, akorát asi trochu víc :D

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Datum registrace
    Jan 2013

Jak si ty dáváš vajíčka? :D Někdo třeba s mlíkem a kakaem. To zkusím někdy možná taky.

pro ostatní ;) http://www.kulturistika.net/vajicka-...nala-potravina
    Kvalita proteinů na stupnici 1-100
    Celé vajíčko - 93.1
    Mléko - 84.5
    Ryba - 76
    Hovězí - 74.3
    Sója - 72.8
    Rýže - 64
    Pšenice - 64
    Kukuřice - 60
    Fazole - 58

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

mlieko ked si kupis v obchode tak tam nemas ani 1g, pretoze je to len nejaka sracka a tak to aj chuti, biela voda

Datum registrace
    Jan 2013

Z obchodů jsou takovy věci nic. Děda má slepice, tak to mám domácí. Jen to mlíko.. to snad už nejde sehnat domácí skoro nikde. To když bych si to chtěl dát někdy s kakaem, tak bych musel jedině zahuštěnou smetanu.

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Citovat Původně založeno noirbun Zobrazit příspěvky
    mlieko ked si kupis v obchode tak tam nemas ani 1g, pretoze je to len nejaka sracka a tak to aj chuti, biela voda
    Na jednu stranu se dnes trvanlivé klasické mléko strašne ředí a davaj se tam blbosit aby to vydrželo 2 měsíce ve sklepě, ale včera jsem měl po delší době fakt kvalitní mléko co matka sehnala přes známeho, že když jsem to nechal asi 30 minut otevřený v kuchyni tak jsem to cítil aj v obyváku,, prostě sila nezvyk jak na chut tak na čich, někdo se dokonce z toho pozvrací nebo posere, když to pije po delší době.. neni nad kvalitní potraviny..
    Btw chtěl jsem se zeptat tady těch vajíčkářů ty vajíčka když tak hltáte jedno za druhým máte od znám1ch/ rodiny/ domací nebo prostě koupený v klasickém obchodě ?
    Ja bych asi nelupl neupravené vejíčko do krku když vidíme jak pěkně su farmy a co žerou ty slepice :)

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Banned
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Povazska Bystrica

ja mavam od babky, domace, to je zaručené

Stálý člen Avatar uživatele AlternativníPravda
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Schönbrunn

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Na jednu stranu se dnes trvanlivé klasické mléko strašne ředí a davaj se tam blbosit aby to vydrželo 2 měsíce ve sklepě, ale včera jsem měl po delší době fakt kvalitní mléko co matka sehnala přes známeho, že když jsem to nechal asi 30 minut otevřený v kuchyni tak jsem to cítil aj v obyváku,, prostě sila nezvyk jak na chut tak na čich, někdo se dokonce z toho pozvrací nebo posere, když to pije po delší době.. neni nad kvalitní potraviny..
    Btw chtěl jsem se zeptat tady těch vajíčkářů ty vajíčka když tak hltáte jedno za druhým máte od znám1ch/ rodiny/ domací nebo prostě koupený v klasickém obchodě ?
    Ja bych asi nelupl neupravené vejíčko do krku když vidíme jak pěkně su farmy a co žerou ty slepice :)
    Nevím kde jsi došel na to, že se mléko ředí, taková kontrola jako je teď u mléka nikdy nebyla.
    Citovat Původně založeno Neurol Zobrazit příspěvky
    Unihoc není dement, Unihoc je pičus, ale to deagle1981 taky. Vzniká nám zde tzv. banovací paradox.
    .

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Citovat Původně založeno Knox Zobrazit příspěvky
    Nevím kde jsi došel na to, že se mléko ředí, taková kontrola jako je teď u mléka nikdy nebyla.
    Nebudu stebou prokecávat v sekci o posilování mléko, jednoduše tím že se napišej mléka co si koupíš v obchodě a potom se napiješ mleka pořádneho, které ti bude dokonce tak smrdět že se ti ani nebude moc chtít pít :)
    Jinak stačí přečíst složení krabice, ale spor o mléku kdyžtak pořešme v pm :D

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Ja si davam vajicka I neupravene (ted do me jebte, jak me ceka salmonela atd) ale to mi je jedno, me to za to stoji, ale za 2 roky, co to jim jsem nemel zadnej problem, az na tu chut ze zacatku, ale to si zvyknete, jinak zeru vajicka normalne z obchodu, nebo od tety, abych pravdu rekl, necitim zadny rozdil :-) a klidne tu reste I to mleko, je to kvalitni zdroj bilkovin a zajima me, co vsechno spatneho na to vite :-)

4 z 4 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Sporty dělám od mala. Asi 8 let jsem kombinoval fotbal s aikidem. Pak jsem se chtěl posunout trochu dál, tak jsem ho vyměnil za box a MMA. Jedná sou pouze o treninky, nedělám to závodně. Na to opravdu koule nemám. Od 15 let chodím do posilovny, ale nejedu objemovky. Spíš se jedná o tréninky zaměřené na sílu a dynamiku, kterou využiju i ve zmíněných sportech. Ve 23 letech mám míry 176/80, což mi zcela vyhovuje. To je asi tak všechno.

Jinak moje tréninky vypadají asi zhruba takhle. Mezi cviky nejsou pauzy. Sluníčko snad omluví mou dikci, nikdy jsme se nezajímal jak se jmenují cviky, co dělám, tak možná budu používat jiné než obvyklé názvosloví.

K tomuto rozvrhu dělám denně 500 opakování cviků na břišní část - různá kombinace. Pro pár lidí může být dobrá rada k csku, pokud se nudíte :) často dělám to, že těžce rushuju na pubech a jakmile umři jdu cvičit na břicho do dalšího respu, já se tímhle způsobem za 1 až 1,5 hodiny dostanu cca na 800 opakování. Pokud jste ale hodně dobří hráči, tak to asi nemá význam :D

Pondělí:
    10 minut jakákoliv činnost na zahřátí. Kolo nebo švihadlo.
    bench 4x10 90kg pak 6x10 50kg - nebo do únavy - pauzy mezi sériemi 1 minuta
    tlaky na biceps velká činka - 4x10 40kg - 30 vteřin pauzy
    motýlek - 4x10 85 kg - 30s pauzy¨
    tlaky na předloktí s výkrutem 20kg jednoručky - 4x10 poslední serii 2-3 zdvihy jsou většinou s cheatováním, 30s pauzy
    veslovací lavice 4x10 60 kg 30s pauzy
    tlaky na bicepsy s jednoručkami 4x10 18 kg 30s pauzy
    kladka na ramena a horní část zad 4x10 55 kg 30s pauzy
    kladivový zdvih jednoruček 4x10 15 kg 30s pauzy

Pak se přesunu vždy k velké 20 kg ose na bench
    uchopení nadhmatem a zdvihání s výkrutem zápěstí - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na cvičení horní části předloktí)
    uchopení podhmatem s rolováním na konečky prstů - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na spodní část předloktí.

úterý
    30 minut kolo nebo běh/pás
    pak pomocí úchopů na kliky dělám pyramidu. Princip je jednoduchý začnu v celou (prostě rafička vteřinovky na 12) a odcvičím opakování pauza je ten čas po docvičení a dostání se rafičky zase na 12. :) každou další serii uberete, až se dostanete na 0 kliků. Já začínám na 40. A jakmile se dostanu na 10 kliků, tak je jedu 10 serií. Už prostě neubírám jeden klik po sérii. Doufám, že to je srozumitelný

pak jdu na hrazdu
    podhmat
    5x20 30s pauzy

hrazda na triceps s 20kg závažím
    4x12-15 30s pauzy

Středa:
    Trenink kondičního boxu
    30 minut technika 20 minut sparring 20 minut kruhový trening 30 minut posilovačka. Bez výrazných pauz, pití vody a úprava eqipu nepočítám.

Čtvrtek:
    MMA trenink
    10 minut rozcvička
    25 minut nácvik techniky 15 minut sparring
    25 nácvik techniky grappling 15 minut sparring (grappling je takové to lámání a páky na končetiny, škrcení atd. - nesnášim sparring toho, nikdy jsem nedělal nic fyzicky náročnějšího, než když se dva lidi snaží několik minut navzájem "zabít")
    20 minut posilovačka

Pátek
    45 minut kolo
    20 minut stínový sparring

Sobota
    opakuji to co dělám v pondělí

Neděle
    rest day
    ale neodpustím si 1,5 hodiny sálové kopaný s kamarády

To je asi všechno. Někdy to nevyjde dodržovat. Občas se do toho vloudí nějaké zranění z MMA nebo boxu. Ale takhle zhruba vypadá optimum.

Jídelníček moc neřeším. jím ale cca 6-8x denně, jak čas dovolí. Jím hodně tvarohu, banánů, ryb, hovězí, kuřecí, krůtí, rýži a těstoviny. Ostatním věcem se snažím vyhýbat, ale je to dost těžký :D

Aby nedošlo k mystifikaci, v profilovce to nejsem já, ale nějaký exhibicionista Anglie :D

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno Hraju nahej Zobrazit příspěvky
    Sporty dělám od mala. Asi 8 let jsem kombinoval fotbal s aikidem. Pak jsem se chtěl posunout trochu dál, tak jsem ho vyměnil za box a MMA. Jedná sou pouze o treninky, nedělám to závodně. Na to opravdu koule nemám. Od 15 let chodím do posilovny, ale nejedu objemovky. Spíš se jedná o tréninky zaměřené na sílu a dynamiku, kterou využiju i ve zmíněných sportech. Ve 23 letech mám míry 176/80, což mi zcela vyhovuje. To je asi tak všechno.

Jinak moje tréninky vypadají asi zhruba takhle. Mezi cviky nejsou pauzy. Sluníčko snad omluví mou dikci, nikdy jsme se nezajímal jak se jmenují cviky, co dělám, tak možná budu používat jiné než obvyklé názvosloví.

K tomuto rozvrhu dělám denně 500 opakování cviků na břišní část - různá kombinace. Pro pár lidí může být dobrá rada k csku, pokud se nudíte :) často dělám to, že těžce rushuju na pubech a jakmile umři jdu cvičit na břicho do dalšího respu, já se tímhle způsobem za 1 až 1,5 hodiny dostanu cca na 800 opakování. Pokud jste ale hodně dobří hráči, tak to asi nemá význam :D

Pondělí:
    10 minut jakákoliv činnost na zahřátí. Kolo nebo švihadlo.
    bench 4x10 90kg pak 6x10 50kg - nebo do únavy - pauzy mezi sériemi 1 minuta
    tlaky na biceps velká činka - 4x10 40kg - 30 vteřin pauzy
    motýlek - 4x10 85 kg - 30s pauzy¨
    tlaky na předloktí s výkrutem 20kg jednoručky - 4x10 poslední serii 2-3 zdvihy jsou většinou s cheatováním, 30s pauzy
    veslovací lavice 4x10 60 kg 30s pauzy
    tlaky na bicepsy s jednoručkami 4x10 18 kg 30s pauzy
    kladka na ramena a horní část zad 4x10 55 kg 30s pauzy
    kladivový zdvih jednoruček 4x10 15 kg 30s pauzy

Pak se přesunu vždy k velké 20 kg ose na bench
    uchopení nadhmatem a zdvihání s výkrutem zápěstí - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na cvičení horní části předloktí)
    uchopení podhmatem s rolováním na konečky prstů - do vysílení 5-10s pauzy 4x (na spodní část předloktí.

úterý
    30 minut kolo nebo běh/pás
    pak pomocí úchopů na kliky dělám pyramidu. Princip je jednoduchý začnu v celou (prostě rafička vteřinovky na 12) a odcvičím opakování pauza je ten čas po docvičení a dostání se rafičky zase na 12. :) každou další serii uberete, až se dostanete na 0 kliků. Já začínám na 40. A jakmile se dostanu na 10 kliků, tak je jedu 10 serií. Už prostě neubírám jeden klik po sérii. Doufám, že to je srozumitelný

pak jdu na hrazdu
    podhmat
    5x20 30s pauzy

hrazda na triceps s 20kg závažím
    4x12-15 30s pauzy

Středa:
    Trenink kondičního boxu
    30 minut technika 20 minut sparring 20 minut kruhový trening 30 minut posilovačka. Bez výrazných pauz, pití vody a úprava eqipu nepočítám.

Čtvrtek:
    MMA trenink
    10 minut rozcvička
    25 minut nácvik techniky 15 minut sparring
    25 nácvik techniky grappling 15 minut sparring (grappling je takové to lámání a páky na končetiny, škrcení atd. - nesnášim sparring toho, nikdy jsem nedělal nic fyzicky náročnějšího, než když se dva lidi snaží několik minut navzájem "zabít")
    20 minut posilovačka

Pátek
    45 minut kolo
    20 minut stínový sparring

Sobota
    opakuji to co dělám v pondělí

Neděle
    rest day
    ale neodpustím si 1,5 hodiny sálové kopaný s kamarády

To je asi všechno. Někdy to nevyjde dodržovat. Občas se do toho vloudí nějaké zranění z MMA nebo boxu. Ale takhle zhruba vypadá optimum.

Jídelníček moc neřeším. jím ale cca 6-8x denně, jak čas dovolí. Jím hodně tvarohu, banánů, ryb, hovězí, kuřecí, krůtí, rýži a těstoviny. Ostatním věcem se snažím vyhýbat, ale je to dost těžký :D

Aby nedošlo k mystifikaci, v profilovce to nejsem já, ale nějaký exhibicionista Anglie :D
    (y) :D docela pěkně ses rozepsal, mě vůbec nevadí, že někdo nezná název daného cviku, nemusíš ze mě dělat nějakýho intelektuála :D Jen si myslím, že by sis měl dopřát trchu víc odpočinku, jinak jsem taky přemýšlel o MMA, po těch letech boxu už to není ono a rád bych taky zkusil něco novýho, ale mě šlo a vždycky půjde hlavně o tu závodní úroveň, prostě musím vyhrávat, jinak je to o ničem, v boxu mi to docela jde a tak se bojím přesunout jinam :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání