To, že začne každý spamovať všade R.I.P mi príde trápne a nie ako prejav úcty. Väčšinu, ak by si sa spýtal, tak týždeň do zadu či majú radi Paula Walkera, tak by ani nevedeli, že kto to je. Ale zrazu umrie a začne niekto posielať obrázky a písať R.I.P, tak už sa zrazu aj ostatní hrajú ako keby ho poznali od malička a tvária sa ako im to je ľúto, pritom sa len prispôsobujú väčšine a hrajú sa na niečo a to neznášam. Nehovorím nič, ak sú to jeho známi alebo verní dlhoroční fanúšikovia, tak proste oni to aj ťažko berú a naozaj to preciťujú, ale niekto ani slzu nezroní, ale na internete sa hrá ako ho to strašne zasiahlo. Hokejisti zasa. Všetci neskutočne zronení a to aj ne-fanúšikovia hokeja, ktorí ich prvý krát videli, až keď sa stala tragédia. Ja úprimne som vôbec nesmútil za českými hokejistami, veď som ich ani nepoznal, tak nevidím dôvod, ale za Demitru mi vyšla slza, lebo som bol jeho fanúšik a pozeral som sa na neho od malička, aj som videl veľa rozhovor, ale určite som nikde nespamoval to trápne R.I.P, ale radšej si pozrel videá s ním... keby to aspoň ľudia napísali vo svojom jazyku a neopičili sa po Amerike.