a k tomu par vesnickych hrdinu a je zabava na ely vecer :D
a k tomu par vesnickych hrdinu a je zabava na ely vecer :D
#ego #boost
3 roky, co myslíte?
![]()
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Jak je to s těma vajcama co uvařené vajce ztratí oproti syrovemu když se upraví ?
Ja si ráno ke snídani rozmixuju 2 vájička do hrnku a idu si stoupnou k umyvadlu, tak neskutečně se mě navaluje že to můj slabej žaludek nemuže vydržet ..
To jsem po pravdě nezjištoval, ale podle toho, jak se používají v kulturistice vajíčka na syrovo, tak ty nutriční hodnoty asi půjdou znát, hele, na tu chuť si zvykneš, představ si pořádnej macatej steak a nekoukej na to, prostě to do sebe nalej, polkni a víc neřeš, já si zvykl tak za 2 týdny a už mi ta chuť vůbec nevadí
Akorát si myslím, že 2 vajíčka jsou málo a taky si hlavně dávej pozor, odkud jsou, přeci jen by byl zbytečný kvůli pár bílkovinám pak nemoct cvičit třeba pár týdnů..
Naposledy upraveno Slunicko; 23-12-13 v 14:08.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak jsem prej plážovka :'( Ale ten co ten obrázek udělal je asi debil :D Mě se prostě nelíbí tak velké svaly, jako má třeba Arny, líbí se mi, když je má někdo jinej, ale na sobě to nechci a proto jedu do fitness, než do kulturistiky, fitness je stejně odřené jako ta kulturistika, jen s jinýma podmínkama :) Můžu dát jako příklad Aarona Curtise, kterej cvičí 15 let a je fitnessák :)
Kdo jste Vy? :D
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)