Sádelník tam koukám neni, tak si asi nevyberu .. Jak je to vůbec stím chlastem a posílováním .. Když se ožerete tvrdým ničí to nějak rust nebo spomaluje nebo co teda ...
Celkem mě hryže že se nějakou dobu odpaluju piju syrove sračky a ožeru se ..
Sádelník tam koukám neni, tak si asi nevyberu .. Jak je to vůbec stím chlastem a posílováním .. Když se ožerete tvrdým ničí to nějak rust nebo spomaluje nebo co teda ...
Celkem mě hryže že se nějakou dobu odpaluju piju syrove sračky a ožeru se ..
Naposledy upraveno noirbun; 24-12-13 v 23:36.
Caute, dnes som googlil a podaril sa mi najst podla mna tento super clanok http://www.fitmagazin.sk/clanky/clan...nia-pre-muzov/ o tom ako zacat spravne cvicit. Je dost dlhy ale ked neviete ako zacat, urcite sa ho oplati precitat si cely, dozvedel som sa dost novych informacii a mam sa od coho odrazit :) Dost ma ale zaskocila jedna veta z clanku citujem "Hovädzie, ryby, vajcia, mliecne vyrobky a doplnky vyzivy, vsetko su to najmä zivocisne bielkoviny, ktore su ovela hodnotnejsie ako rastlinne. Soja a ine strukoviny maju ovela nizsiu biologicku hodnotu, darmo sa vegetariani raduju. Svaly mat nebudu" Aky ma te na to nazor vy? :)
E: Je tam aj pisane, ze pre ludi s poruchou stitnej zlazy su dobre gaineri, vedeli by ste mi nejaky odporucit? Ak by sa dalo kvalitny ale zaroven aj lacny, viem ze dnes je skoro vsetko lacne na hovno ale aj tak.
EJerry: Jedia, mozno to myslel tak, ze nestaci jest iba tie vajicka a mliecne vyrobky.
Ok hoši :-D Tak možno sem nejakú fotečku hodím tiež.
Nie je to nič svetoborné, kedže cvičím u kamaráta v domácej posilke aj to nepravidelne a doma som závislý maximálne na klikoch a jednoručkách.
![]()
![]()
![]()
Naposledy upraveno Toreto; 25-12-13 v 20:47.
Ty vole jdi do háje :D, já mám proti tvým prackám párátka ://. :D Jinak GJ ;).
Toreto, pekne, ale kdyz to fotis, nespojuj tu ruku s telem, pak mas ruku 2x tak velkou :-D ale jinak pekne ;-)
Ajestli muzu poradist, tak zacni delat poradne rozpazky, ty kozy mas takhle celkem dobre, tema rozpazkama je vytvarujes (ohranicis) a bude to vypadat jeste mnohem lip, jinak jeste jedno pekna prace :-)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Dík chalani. Tú ruku mám spojenú pri druhej foto. Fakt to vyzerá opticky večšie.
Na prsia sa po novom roku chcem určite zamerať + chrbŕt.
Zrejme dojde aj na nejaký creatin.. V podstate ho mám už v skrini nejakú dobu, ale je to monohydrát tak sa mi do toho moc nechcelo :D ..potom prihodím foto aký typ to je
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)