Strana 54 z 79 PrvníPrvní ... 444525354555664 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 796 do 810 z 1180

Téma: Posilovna

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Odpověď: Posilovna

Mozem kombinovat gainer s iontakom? Nemyslim ze mixovat dokopy ale ze v jeden den oba.

Stálý Maniak Avatar uživatele yadort
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Sklep

tech 45 jsem asi hodne prehnal :DDD
    mne dneska stacilo 10 minut a byl jsem nadne z toho studeneho vzduchu..

HnS (1 admins), admin: Grakon2702 - Ja to jebu do pice banujte si to sami

Nováček Avatar uživatele Anjelik.*
    Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    Honolulu, Hawaii

Citovat Původně založeno knot Zobrazit příspěvky
    tech 45 jsem asi hodne prehnal :DDD
    mne dneska stacilo 10 minut a byl jsem nadne z toho studeneho vzduchu..
    no ja som bol tiež cez víkend... na 20 minut :) fúkalo ako sviňa ale dalo sa :D
    Eso.= môžeš...

Buď niekým kým chceš naozaj byť, nie niekým, koho chcú ostatní vidieť!

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Btw ptám se všude , hledám všude a názory se pořád rozcházejí kdy je nejlepší jest tvaroh někdo tvrdí po treninku někdo tvrdí před spaním a další tučnej nebo nizkotučnej ?

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Stálý Maniak Avatar uživatele human
    Datum registrace
    Apr 2012

Re: Posilovna

po treningu je super banan!
    [13:44] jolo32323: mas ten mik vobec zapojeny?
    [13:45] Annie: mám dve ružové dierky, v oboch bol a nejde:D

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Btw ptám se všude , hledám všude a názory se pořád rozcházejí kdy je nejlepší jest tvaroh někdo tvrdí po treninku někdo tvrdí před spaním a další tučnej nebo nizkotučnej ?
    Do pul hodiny po treninku bys mel doplnit energii, napr gainerem, ryhle sachy a pod, 1-2 hodiny po treninku protein.
    Pred spanim tvaroh ne, ten je dobrej dopoledne, protoze se dlouho vstrebava a spatne se ti spi.
    Nizkotucnej ma vic bilkovin, ja ted jedu plnotucnej, protoze objem budi dojem! :-D
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Takže na snídani může být teda .. ? Ok dík
    Btw asi začnu s aerobikem :D

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

ja si davam na noc zase nemam problemy se spankem
    #ego #boost

Stálý Maniak Avatar uživatele yadort
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Sklep

já taky ne :D
    ma tu nekdo nejaky vzor/idol na cviceni ??

HnS (1 admins), admin: Grakon2702 - Ja to jebu do pice banujte si to sami

Právě že tvaroh se dává před spaním, protože se pomaleji rozkládá a dávkuje ti do těla bílkoviny když spíš a neztrácíš tak výživu ani v období spánku :)

Dopoledne bych nedoporučoval, laktoza a obdobné věci co obsahuje zpomalují trávení a ty potřebuješ v téhle době, když jsi činný, spíš věci, které se dos svalů dostanou rychleji.
    Naposledy upraveno Hraju nahej; 30-01-14 v 09:20.

Ex-admin Avatar uživatele Eso./digl
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Trnava

Dnes som si zrovna nakupil tvaroh ale mame tu dve verzie ako vzdy a neviem teda ci si ho mam dat dnes na veceru alebo zajtra na ranajky.. :D btw tu pri mne je taky super obchod ze som tam mal na vyber z dvoch druhov tvarohov, nastastie bol aspon jeden nizkotucny .

E: dal som si to teda vecer ale musim sa priznat ze tych 200 gramov mi dalo zabrat :D musel som to mixnut s praskovym cukrom, inak by som to do seba nedostal...
    Naposledy upraveno Eso./digl; 30-01-14 v 20:22.

Nováček Avatar uživatele Anjelik.*
    Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    Honolulu, Hawaii

dobrý je tvaroh pred spaním samozrejme lepšie ako ráno podľa mňa tiež... vzor ?? Ja preferujem Physique, fitness modelov a takéto druhy postáv ako napr.: Jaco de Bruyn, Lazar Angelov, Alon Gabbay, Sadik Hadzovic a podobne... FITNESS navždy !!!

Buď niekým kým chceš naozaj byť, nie niekým, koho chcú ostatní vidieť!

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Tvaroh pred spanim je proste chujovin, odbouravas si tak svaly, treba k 1. Veceri kolem 6-7 hodiny pohoda ale pozdeji uz je to blbost, ja ho jim rano v 11 uz rok a neco, nemuzu si stezovat :-)
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

tak kazdyho vec nemohl bych si dat odpoledne proste tvaroh odbouravani az 8hodin a nemam silnej zaludek ze bych to snesl a uz jsem videl typky cosi dali tvaroh a pak tam vytirali svuj tvaroh z podlahy a nechci tak dopadnout :) kdyz vim ze k veceru mi to problem nedela
    #ego #boost

Nováček Avatar uživatele RTG
    Datum registrace
    Oct 2013

Taky jsem si dával tvaroh k večeři a pohoda, ale přes den když si dám cokoliv s tvarohem tak to ve mě leží půl dne, takže když toho chci sníst víc tak není možná. A přibíral jsem po něm dobře. Jinak nízkotučný je pro trávicí systém i pro celé tělo větší zátěž, nejlepší je s přirozeným obsahem tuku, tedy asi plnotučný, ten je i chuťově nejlepší, zato má spoustu tuku. Jenže s ničím, ani s tuky, ani s tvarohem, se to nesmí přehánět. Ne každý, ale někdo z toho může mít potíže ve střevech (stejně si myslím že úplně každý). Tvaroh se nalepí na stěny střev a způsobuje dysfunkce, možná právě na noc je to ještě horší z tohoto hlediska. Ať tak či tak, tvaroh je dobrá věc, ale opatrně s ním.
    Tvaroh se dá dochutit různými způsoby, většinou je to fajn s kakaem a cukrem, popřípadě s džemem nebo jak se to řiká, taky ovoce je k tomu fajn, i kompotované (možná je i lepší než syrové). Nejradši ale mám, když je to v něčem zpracované, třeba kynuté koláče plněné tvarohem, nebo vařené koláčky místo z brambor tak z tvarohu a plněné ovocem, dají se dělat i takové malinké placky ze stejného těsta a naplnit sladkým tvarohem a jsou to prostě takové tvarohové koláčky prostě samotný tvaroh, navíc nízkotučný, je pěknej blivajz.

A co se týče cvičení, tak dřív jsem chodil do posilky a cpal se tvarohem a kdejakou chujovinou, no pak mě to přestalo bavit tak jsem s tím praštil. Nedávno jsem našel něco o kalistenice (angl. calisthenics), tedy cvičení s vlastní vahou, a musím říct, že mě to náramně baví. Posilovny mi nevyhovovaly ale tohle se mi fakt líbí, navíc stačí mít něco použitelného jako hrazdu a s tím si člověk docela vystačí (na hrazdu se třeba dají zavěsit kruhy). So no more gyms :) but fresh air.
    Naposledy upraveno RTG; 30-01-14 v 23:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání