Mozem kombinovat gainer s iontakom? Nemyslim ze mixovat dokopy ale ze v jeden den oba.
po treningu je super banan!
[13:44] jolo32323: mas ten mik vobec zapojeny?
[13:45] Annie: mám dve ružové dierky, v oboch bol a nejde:D
Do pul hodiny po treninku bys mel doplnit energii, napr gainerem, ryhle sachy a pod, 1-2 hodiny po treninku protein.
Pred spanim tvaroh ne, ten je dobrej dopoledne, protoze se dlouho vstrebava a spatne se ti spi.
Nizkotucnej ma vic bilkovin, ja ted jedu plnotucnej, protoze objem budi dojem! :-D
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
ja si davam na noc zase nemam problemy se spankem
#ego #boost
Právě že tvaroh se dává před spaním, protože se pomaleji rozkládá a dávkuje ti do těla bílkoviny když spíš a neztrácíš tak výživu ani v období spánku :)
Dopoledne bych nedoporučoval, laktoza a obdobné věci co obsahuje zpomalují trávení a ty potřebuješ v téhle době, když jsi činný, spíš věci, které se dos svalů dostanou rychleji.
Naposledy upraveno Hraju nahej; 30-01-14 v 09:20.
Dnes som si zrovna nakupil tvaroh ale mame tu dve verzie ako vzdy a neviem teda ci si ho mam dat dnes na veceru alebo zajtra na ranajky.. :D btw tu pri mne je taky super obchod ze som tam mal na vyber z dvoch druhov tvarohov, nastastie bol aspon jeden nizkotucny .
E: dal som si to teda vecer ale musim sa priznat ze tych 200 gramov mi dalo zabrat :D musel som to mixnut s praskovym cukrom, inak by som to do seba nedostal...
dobrý je tvaroh pred spaním samozrejme lepšie ako ráno podľa mňa tiež... vzor ?? Ja preferujem Physique, fitness modelov a takéto druhy postáv ako napr.: Jaco de Bruyn, Lazar Angelov, Alon Gabbay, Sadik Hadzovic a podobne... FITNESS navždy !!!![]()
Tvaroh pred spanim je proste chujovin, odbouravas si tak svaly, treba k 1. Veceri kolem 6-7 hodiny pohoda ale pozdeji uz je to blbost, ja ho jim rano v 11 uz rok a neco, nemuzu si stezovat :-)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
tak kazdyho vec nemohl bych si dat odpoledne proste tvaroh odbouravani az 8hodin a nemam silnej zaludek ze bych to snesl a uz jsem videl typky cosi dali tvaroh a pak tam vytirali svuj tvaroh z podlahy a nechci tak dopadnout :) kdyz vim ze k veceru mi to problem nedela
#ego #boost
Taky jsem si dával tvaroh k večeři a pohoda, ale přes den když si dám cokoliv s tvarohem tak to ve mě leží půl dne, takže když toho chci sníst víc tak není možná. A přibíral jsem po něm dobře. Jinak nízkotučný je pro trávicí systém i pro celé tělo větší zátěž, nejlepší je s přirozeným obsahem tuku, tedy asi plnotučný, ten je i chuťově nejlepší, zato má spoustu tuku. Jenže s ničím, ani s tuky, ani s tvarohem, se to nesmí přehánět. Ne každý, ale někdo z toho může mít potíže ve střevech (stejně si myslím že úplně každý). Tvaroh se nalepí na stěny střev a způsobuje dysfunkce, možná právě na noc je to ještě horší z tohoto hlediska. Ať tak či tak, tvaroh je dobrá věc, ale opatrně s ním.
Tvaroh se dá dochutit různými způsoby, většinou je to fajn s kakaem a cukrem, popřípadě s džemem nebo jak se to řiká, taky ovoce je k tomu fajn, i kompotované (možná je i lepší než syrové). Nejradši ale mám, když je to v něčem zpracované, třeba kynuté koláče plněné tvarohem, nebo vařené koláčky místo z brambor tak z tvarohu a plněné ovocem, dají se dělat i takové malinké placky ze stejného těsta a naplnit sladkým tvarohem a jsou to prostě takové tvarohové koláčkyprostě samotný tvaroh, navíc nízkotučný, je pěknej blivajz.
A co se týče cvičení, tak dřív jsem chodil do posilky a cpal se tvarohem a kdejakou chujovinou, no pak mě to přestalo bavit tak jsem s tím praštil. Nedávno jsem našel něco o kalistenice (angl. calisthenics), tedy cvičení s vlastní vahou, a musím říct, že mě to náramně baví. Posilovny mi nevyhovovaly ale tohle se mi fakt líbí, navíc stačí mít něco použitelného jako hrazdu a s tím si člověk docela vystačí (na hrazdu se třeba dají zavěsit kruhy). So no more gyms :) but fresh air.
Naposledy upraveno RTG; 30-01-14 v 23:19.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)