Strana 57 z 79 PrvníPrvní ... 747555657585967 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 841 do 855 z 1180

Téma: Posilovna

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Posilovna

to ze clovek uznava jine hodnoty tak je neco horisho nez ostatni? to bych mel mlatit lidi po hlave tyci kdyz neji maso nebo kdyz se jim nelibi ze mam kostickovanou peneznku? kazdopadne je pravda ze nekdo chce zit stereotyp byt ve vsem prumerny a v sedesait si rict no bylo to fajn a nekdo chce neco dokazat a ze v 50 dostanu infarkt who cares?

#atzijoudrogy
    #ego #boost

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno vedouci venny Zobrazit příspěvky
    to ze clovek uznava jine hodnoty tak je neco horisho nez ostatni? to bych mel mlatit lidi po hlave tyci kdyz neji maso nebo kdyz se jim nelibi ze mam kostickovanou peneznku? kazdopadne je pravda ze nekdo chce zit stereotyp byt ve vsem prumerny a v sedesait si rict no bylo to fajn a nekdo chce neco dokazat a ze v 50 dostanu infarkt who cares?

#atzijoudrogy
    Mal som rovnaky nazor, ale nevedel som ho takto dobre vyjadrit...
    Dakujem, zachranca mojich slov :)

#yolo

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Odpověď: Posilovna

Já ho za to neodsuzuju jen je to fórum tak debatuju ..Nikdo nenapsal že je něco horšího..
    Jen jsem zminil že nejspíš většina lidí tady to bere jinak, ale kdonejimasonemanazor šak to znáš..
    #WeN4S3K>KL0B4S3K

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

ja jsem jen napsal jak to vidim ja
    #ego #boost

Nováček Avatar uživatele Anjelik.*
    Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    Honolulu, Hawaii

každého osobná vec, premňa zamňa aj keby si si pichol Synthol... :D Inak, nehovorím že aj ja niekedy neskusim steroidy, takže nechcem nikoho súdiť.. ale ja radšej preferujem fitness modelov,, uplne ideálna postava symetrická parádna,, nie už tie 130 kilové prasatá (Phil, Kai, Branch a spol...) ale tak každý ma iný vkus a chce dosiahnuť niečo iné.... :) Sluníčko, tak potom pošli fotku pred a po steroidovej kúre keď sa tak rozhodneš,, som zvedavý na ten rozdiel :)

Buď niekým kým chceš naozaj byť, nie niekým, koho chcú ostatní vidieť!

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

Ja už mam dosť z tych jedalničkov, čo vidim na nete :D
    Ked to tak čitam tak by som zbankrotoval. Neni strava, neni muscle :D

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno Anjelik.* Zobrazit příspěvky
    každého osobná vec, premňa zamňa aj keby si si pichol Synthol... :D Inak, nehovorím že aj ja niekedy neskusim steroidy, takže nechcem nikoho súdiť.. ale ja radšej preferujem fitness modelov,, uplne ideálna postava symetrická parádna,, nie už tie 130 kilové prasatá (Phil, Kai, Branch a spol...) ale tak každý ma iný vkus a chce dosiahnuť niečo iné.... :) Sluníčko, tak potom pošli fotku pred a po steroidovej kúre keď sa tak rozhodneš,, som zvedavý na ten rozdiel :)
    No, uvidíme, jak na tom budu s tím soutěžením, aby mě nikdo nepráskl :D
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Nováček Avatar uživatele RTG
    Datum registrace
    Oct 2013

Slunicko tak do těch 20ti v klidu počkej, lépe i do 21 let, protože tehdy se teprve ukončuje vývoj těla, potom se tvé tělo teprve stává dospělým, a taky tvoje názory se v mnohém změní ;)

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno RTG Zobrazit příspěvky
    Slunicko tak do těch 20ti v klidu počkej, lépe i do 21 let, protože tehdy se teprve ukončuje vývoj těla, potom se tvé tělo teprve stává dospělým, a taky tvoje názory se v mnohém změní ;)
    To mi je jasné, právě kvůli tomu vývoji chci čekat, na co brát něco, kvůli něčemu, když to ještě roste samo :) Počkám, uvidím, vyhraju Olympii a pak Vám napíšu :D :D

Ex-admin Avatar uživatele Toreto
    Datum registrace
    Jun 2012

Podľa mna maš šalenu postavu :D .. zbytočne steraky, ked ti to ide dobre aj bez nich.

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Odpověď: Re: Posilovna

Citovat Původně založeno Toreto Zobrazit příspěvky
    Podľa mna maš šalenu postavu :D .. zbytočne steraky, ked ti to ide dobre aj bez nich.
    Ted mozna, ale to nevidis tu drinu, ktera za tim stoji, bez steroidu se proste neudrzis, myslis, ze kdybych vedel, ze se na tu Olympii alespon dostanu, tak bych je bral? Ja bych si to oddrel, ale bez steroidu nebudu videt ani v CR :-)

Jak rikam, uvidim pozdeji, zatim to oddru jako do ted :-)

Ale stoji to za to, kdyz Vam 20ti lety kluci rikaji, jak jste nasteroidovany atp. to ma pro me ted nevycislitelnou hodnotu, proje toze vidim, ze ta drina k necemu je :-)
    Naposledy upraveno Slunicko; 03-02-14 v 19:28.

2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

http://www.nutrend.cz/bodybuilding/o...c-ho-brat.aspx
    to k tomu tvarohu před spaním

Jinak k tomu poslednímu co tu řešíte. Sluníčko, máš dobrou postavu a nejlépe bys udělal, si ji takhle udržovat a pomalu růst či kvalitnit věkem. V rámci kulturistiky to ale není nic, osobně se znám s kluky, kteří už ve svých cca 20 letech vážili metrák svalů a přesto se na úplný vrchol nedostali. Vůbec uvažovat v tomto věku o steroidech, je blbost. Ono je občas lepší něco dělat na méně než 100% a dělat to třeba celý život, než si kvůli pár letem pseudoúspěchu zničit své zdraví. Copak ty to děláš kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali a říkali jaký jsi borec nebo pro sebe?
    Naposledy upraveno Hraju nahej; 04-02-14 v 20:39.

Nováček Avatar uživatele Anjelik.*
    Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    Honolulu, Hawaii

Citovat Původně založeno Slunicko Zobrazit příspěvky
    vyhraju Olympii
    zasmiali sme sa trochu

Buď niekým kým chceš naozaj byť, nie niekým, koho chcú ostatní vidieť!

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno Hraju nahej Zobrazit příspěvky
    http://www.nutrend.cz/bodybuilding/o...c-ho-brat.aspx
    to k tomu tvarohu před spaním

Jinak k tomu poslednímu co tu řešíte. Sluníčko, máš dobrou postavu a nejlépe bys udělal, si ji takhle udržovat a pomalu růst či kvalitnit věkem. V rámci kulturistiky to ale není nic, osobně se znám s kluky, kteří už ve svých cca 20 letech vážili metrák svalů a přesto se na úplný vrchol nedostali. Vůbec uvažovat v tomto věku o steroidech, je blbost. Ono je občas lepší něco dělat na méně než 100% a dělat to třeba celý život, než si kvůli pár letem pseudoúspěchu zničit své zdraví. Copak ty to děláš kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali a říkali jaký jsi borec nebo pro sebe?
    O tom tvarohu to pisou taky na kazde strance jinak, jak psaljerry,jsou 2 a vice nazoru a tak to zustane :-)
    Jinak, ani nevim pro co to delam, jak jsem psal, chci byt nejlepsi + si tim vytvarim svoji vysnenou image.
    A kdyz mi nekdo rekne jakej jsem borec, to cloveka po chvilce omrzi, koukni na moji stranku, nic jinyho tam ani nectu :-) A pak to omrzi. Driv jsem to delal kvuli lidem a hlavne holkam, ted uz jen sam pro sebe a sam za sebe :-)

Andelicku muj, to jsem rad, to taky byl ucel :-D ale kdyby nahodou, vyfotil jsem si to a pripomenu ti to :-D

Stálý Maniak Avatar uživatele yadort
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Sklep

učitě on kvůli němu jsem i začal cvičit
    kdo neví kdo to je tak "scott adkins" někdo ho může znát z filmu neporazitelny pod jménem "Yuri Boyka" super film :)

HnS (1 admins), admin: Grakon2702 - Ja to jebu do pice banujte si to sami

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání