Citovat Původně založeno Hraju nahej Zobrazit příspěvky
http://www.nutrend.cz/bodybuilding/o...c-ho-brat.aspx
to k tomu tvarohu před spaním

Jinak k tomu poslednímu co tu řešíte. Sluníčko, máš dobrou postavu a nejlépe bys udělal, si ji takhle udržovat a pomalu růst či kvalitnit věkem. V rámci kulturistiky to ale není nic, osobně se znám s kluky, kteří už ve svých cca 20 letech vážili metrák svalů a přesto se na úplný vrchol nedostali. Vůbec uvažovat v tomto věku o steroidech, je blbost. Ono je občas lepší něco dělat na méně než 100% a dělat to třeba celý život, než si kvůli pár letem pseudoúspěchu zničit své zdraví. Copak ty to děláš kvůli tomu, aby tě ostatní obdivovali a říkali jaký jsi borec nebo pro sebe?
O tom tvarohu to pisou taky na kazde strance jinak, jak psaljerry,jsou 2 a vice nazoru a tak to zustane :-)
Jinak, ani nevim pro co to delam, jak jsem psal, chci byt nejlepsi + si tim vytvarim svoji vysnenou image.
A kdyz mi nekdo rekne jakej jsem borec, to cloveka po chvilce omrzi, koukni na moji stranku, nic jinyho tam ani nectu :-) A pak to omrzi. Driv jsem to delal kvuli lidem a hlavne holkam, ted uz jen sam pro sebe a sam za sebe :-)

Andelicku muj, to jsem rad, to taky byl ucel :-D ale kdyby nahodou, vyfotil jsem si to a pripomenu ti to :-D