Citovat Původně založeno Frisco Zobrazit příspěvky
Jak se může v komunistickém státě zvolit demokratický prezident a demokratická vláda? Vždyť tam jsou veškeré volby zkorumpované. Další krásný příklad, jak se český človíček dokáže ovlivnit médii.
Rýpej si do mě jak chceš, mi to nevadí. Že jsem o polovinu mladší než ty, beru jako můj klad. Ono lepší si kazit dospívání, než li sedět u počítače jako otec dětí. :)

S tím, že někdo zastává východní názory ve státě, kde vyhraje levicová sociální demokracie a komunisti mají 15% se hold budu muset smířit.
Kamaráde, to ses dostal do slepé uličky.

za 1. se nebavím o žádném komunismu.. doteď o tom nepadlo ani slovo. Nevím co to sem motáš.
za 2. já že jsem ovlivněn médii? Co to motáš, kamaráde?! Já znás dvou tady nepapuškuju co dávali v hlavních zprávách na nově. Nebo kde jsi to sebral, takž calm down.
za 3. těžko budeš poučovat ty mě, jaký je rozdíl mezi pravicí a levicí, když ani nevíš, co to je pravice a levice. Myslíš si, že máš v avataru pravicovýho politika, zatímco se na mě tlemí levičák jak poleno.

Takže chápu, že v argumentační prázdnotě jsi musel klesnout k tomu, že jsi zaútočil osobně. Já si to tak neberu, samozřemě, každý je jedno mladý a dělá chyby.

Já doufám, že se z těch tvých poučíš a najdeš si alternativní zdroje informací než ty, který otupujou mysl a vytvářej v lidech zdání, že mají vlastní názor. A taky doufám, že se naučíš lépe argumentovat.

Ten poslední odstavec myslím upřímně a velice nerad volím konfrontační charakter naší diskuse.