Sem Proti. Když sem začinal hrať na rank na furiene dostal som sa do top 10 za 1 a pol mesiaca, to neni až tak dlha doba,a ten kdo to vi hrať,určite sa dostane do topky.
Sem Proti. Když sem začinal hrať na rank na furiene dostal som sa do top 10 za 1 a pol mesiaca, to neni až tak dlha doba,a ten kdo to vi hrať,určite sa dostane do topky.
Už ani neviem kdo toto celé začal,
no vypičoval som tu každému a stále som neskapal.
Nepríjemný jak šedý zákal, besný, chorý, šedý šakal,
nechal za sebou každého debilka čo do mňa skákal.
Vyborne, tohle zaramujeme a dame na titulni stranu.
No a bude se něco s tím rankem dít, je tu celkem docela dost hlasů pro nulování na MEGA PUBU, jediná kdo je proti je britny, ale tak to je jasny, ta nikdy nebude pro
Myslím že by to mohlo fungovať napríklad 10% každý víkend.A hráči by museli chvílku hrať po resete aby si udržali rank takže by sa aj zvýšila hranosť serverov.A mohlo by to tak fungovať na všetkých rank serveroch a mohlo by aj niekedy vyhodiť niečo ako napr. že kto je v top 15 a kto je v ranku predomnou aby to motivovalo hráčov ziskavať rank= hrať .
Tak ti nevím co si představuješ pod pojmem docela dost hlasů, protože vidím akorát tebe jak se vehementně snažíš něco s rankem dělat. Fungovalo to celou dobu, osobně nevidím důvod proč by se po tvém příchodu jako admina mělo něco rychle měnit. Jako docela dost hlasů si myslím představí každý mnohem větší statistický vzorek.
Kdyby to bylo na mně, tak bych rank zrušil úplně. Měl by ses spíše starat o dění na serveru a zaměřit se více na cheatry, než se urputně snažit být top, ostatně od admina by se to dalo očekávat. Připadne mi to trochu úsměvné, když někdo jako ty tady přepočítává a kalkuluje za jak dlouho se dostane do top10.
Prodavam teplaky, papuce: "Range 8:10? Hras to ako baba xD"
Range: "a co..staraj sa o seba..teba spravili asi vo vode ...sperma vysla a len kkt ostal"Mega pub 30-08-2013 Twyleq ADMINE JSI SPINA }}} SLAPUJES LIDI ABY MOHLI DO VYSKY SE ZAKEMPIT TY NULO
Díky bohu, že na classu není rank ..... někteří to berou jak náboženství, mi připadá.
Tentokrát je tvůj příspěvek zcela o ničem 3necky, a je to spíše jen takové navážení se do mě. Nevím, proč sem taháš nějaké zaměřovaní na cheatry apod, co to má s rankem společného? Pokud sis nevšiml, tento topic je založený dávno před mým příchodem, jaký vliv má na to můj příchod? Rank jsem chtěl zrušit, ještě předtím, než jsem byl admin. Nevidím žádný problém v tom, hrát na top10 + zaměřovat se na cheatry, ty jsi to tak nedělal? Nebo ti přijde, že dění na serveru nesleduju? Nebo admini co hrají někde na rank, tak se nevěnují své práci?
Byl bych rád, kdyby jsi v tomto topicu řešil to, co se v tomto topicu řeší a ne milion řečí okolo.
Přijde mi spíš, úsměvné, že se tu do mě navážíš, kvůli mému názoru na rank a zrovna ty.. kterej má rank 150000 je první, obviňoval tě tehdy, když si na rank ještě hrál, že se něvěnuješ cheaterům?
Naposledy upraveno SENO; 07-04-14 v 00:52.
Kotle da sa to upravit tak, ze pocas neaktivity by rank siel o nejake percenta dole? proste cim dlhsia neaktivita, tym rychlejsie klesanie ranku...
reset je urcite totalna blbost a nemyslim si, ze prave reset by zvisil aktivitu hracov... skor naopak
a ak sa chce niekto do TOP dostat, nech sa viac snazi.... ja osobne som sa tam min. 2x dostal a to som zacinal od nuly, nie pomocou resetu...
Cheater na servery? Píšte cez výkričník (!), alebo mne na steam (matis)...
Pri hlásení cez ! uvádzajte nick podozrivého a dôvod...
http://www.youtube.com/watch?v=2zQ7M...ature=youtu.be
Ja si pametam reset ranku na awp cca rok dozadu +- nejake tie mesiace. Ja by som bol aj pro reset ranku napr. kazdy rok nech je to zaujimave. Ked pridem na nejaky server prvy krat a vidim rank 4000tisic hned stracam motivaciu. Dostal by som ju az po resete pokusit sa zabojovat pekne s kazdym od 0. Ale 100, ludi 100 chuti. Niekto vidi prave tu motivaciu ked je 4000tisic iny zas nie :) Mozno by sa mohlo pristupit na nejaky kompromis alebo verejne hlasovanie![]()
Hlasování je na nic, to se dá snadno zmanipulovat. Já teda mám pevné zázemí na mega a dustu2 a když zajdu hrát jinam, třeba GG což ted často chodím, tak určitě není mou prioritou tam nahánět rank, spíš mi jde o ten mod samotný. Takže nechápu proč by na xxx servrech měli hráči honit rank, když tam dojdou poprvé. Snad si tam jdou zahrát. Motivací má být tento celý portál a jak to tu jde, ne rank na all servrech :D
Myslím že toto tu funguje už dávno, ja som na megapube nebol mesiac a z nejakého nechcem kecat 80. miesta co je niejakých 25k bodov som spadol za ten mesiac na nulu a nehadzem sa tu o zem :D Ináč ako začnem o5 aktívne hrávať tak som práveže vdačný za to že môžem začať od 0. radšej by som uvítal aby sa tie k:d po tej neaktivite resetli na 0 automat. a budem mať určite lepšie k:d lebo za ten čas som sa zlepšil a nabral viac skúseností, ináč seno, k tomu priemeru má britny asi pravdu, za nadpriemer považujem na megapube hráčov ako 3necky, VINCE C., stepa, moqq a pod. a taký lepší hráč sa za tie 3-4mesiace do tej top100 dostane určite. a do tej top10 tak do 1,5 roka ked zahrá za den take 3hodinky, ináč v tom ma necky pravdu, ked už si ten admin tak by si sa mal viac starať o cheaterov ako o nahranie nejakého ranku. Ak si chcel hrat o sto dušu na rank tak si si o tie práva ani nemal žiadať. :)
Věru Pohlovou na Vás!
Joseph, tvůj názor mě asolutně nezajíma, zvlíšť proto že aktivita tvoje na tomto serveru je 0% takže se radši k tomudle nevyjadřuj, nikdy si mě na sevreru hrát neviděl, tak nepiš o nějakém průměru, absolutně nevíš, když byl na serveru třeba VINCE.C kdo si koho dával, tak tu prosimtě nesuď podle ranku, když si absolutně mimo mísu
S tvým názorem, že admin nemůže hrát na rank a věnovat se ranku se běž spláchnout, protože 3necky a třeba i britny jsou jasným příkladem, že na rank hráli a věnovali se právům, takže si tyhle blbý keci nechc pro někoho jiného a spíš se zaměř na svou aktivitu na csko serverech
Tvoje propočty, že lepší hráč. se za 1,5 roku při každodenním hraní 3 hodiny dostane do top10 jsou zcela mimo a jde vidět, že asi rank vůbec nechápeš
Protože aby se toto stalo, tak by nesměl v tom případě nikdo, z těch min top 100 hrát ten rok a půl
Mimochodem, ze stepou jsem hrával často a nemám pocit, že by na MP hrál, tak opět nevím, kde si ho vzal jako dobrého hráče na MP, když tak, tak hrál na d2
A mimochodem další, rank na MP nepadá, v top 10 jsou hráči , kteří skoro vůbec nehrají a rank jim nepadá, to sis tak možná změnil nick ve hře, proto jsi měl 0
Mimochodem rank nemáš na 0
Activity: -1%
Rank: Not active
Kills per Minute: 0.70
Kills per Death: 1.5787 (-*)
Headshots per Kill: 0.3668 (-*)
Shots per Kill: -
Weapon Accuracy: 14.1% (0%*)
Headshots: 1,737 (0*)
Kills: 4,736 (0*)
Deaths: 3,000 (0*)
Longest Kill Streak: 8
Longest Death Streak: 7
Suicides: 23
Teammate Kills: 0 (0*)
Ale tak aktivita -1% je taky skvělá, měl by si se spíš zaměřit na svou aktivitu, než tu navážet se do někoho, že neplní admin úkoly, když ho ani neznáš
Naposledy upraveno Bezdak; 09-04-14 v 12:17. Důvod: A ty by ses měl naučit že se double posty nedělají..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)