Áno, video nemám, takže mne touto témou nešlo o to, aby sme sa tu obhadzovali nejakým dodatočným banom, ale nejak si to ujasnili a potvrdili alebo vyvrátili môj názor, že by sa to robiť nemalo. (tá časť do HE, proste to hitovanie).
Áno, video nemám, takže mne touto témou nešlo o to, aby sme sa tu obhadzovali nejakým dodatočným banom, ale nejak si to ujasnili a potvrdili alebo vyvrátili môj názor, že by sa to robiť nemalo. (tá časť do HE, proste to hitovanie).
Však zde není to demo ani třeba. Pou se sám k tomuto přiznal:
Tady se prostě každý odkazuje jenom na pravidla. Za chvilu díky tomu, budou pravidla tak dlouhá, že se je stejně nebude nikomu chtít číst. Ale jak se praví "co je psáno, to je dáno" Tak snad to kluci na poradě nějak dořeší :))
Ok ok ... Priznavam Hitoval som ho a hej nemal som . Omlouvam se. Pokud To i chcete tak prijmu i trest za hitovanie jednoho hrace.
PS: keby do "!" nekdo napsal ze ho ct hitol pretoze mal gunu ako by ste na toto reagovali? Ciste moj dotaz.
Pfu, pár krát sa mi to stalo. V tomto súhlasím s názorom, že hitovať ako poistku je chujské zabraňovanie vzbury, a taktiež súhlasím s tým názorom o spešloch (česť výnimkám).
K tomu prvému sa to stáva každý deń a všetci to riešia, čiže nesúhlasím že to nikto nerieši.
K tomu so spešlami; keď normálny slušný hráč napíše "dopln hp prosim ta :)" nikto si to nevšíma. Ale keď nejaký machrujúci spešlujúci blb začne húkať do mikráku niečo ako: "dopln hp kreten maly kidacky lebo ta presuniem a oprav si mikrak z tesca za 10 korun ty k!!?t maly slaby" (citácia nemenovaného, lebo som zabudol kto to bol). Ale to už zasa odbočujem.
Celkovo; nemal ťa čo hitovať, a mal si mu poriadne natrtkať sekáčom, ale verejne si priznal chybu a ospravedlnil sa ti, preto myslím, že by si mu mal odpustiť.
Pravidlá sú tu od toho, aby sa dodržovali, nie aby sa nad nimi polemizovalo, rozmýšľalo a špekulovalo!
Hitovať hráčov bezdôvodne môže admin posúdiť ako neschopnosť CT. Ak to je úmyselné a opakované, ja osobne za to minimálne presúvam. A hitovať len tak, lebo zrovna som sa spawnol v cele s gunou je kravina. Označ si ho a stráž si ho, poprípade ďalšie CT. Ak to nedokážete, nemáte u CT co robiť. Zrejme to speje k tomu, že sa zavedie podmienka pre CT "minimálne K:D z Aim-u musí mať 2:1"...
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)