Zdravim, spousta lidi predevsim hracu ma rada Anime, jaky na to mate nazor popripade jaky anime sledujete?
S pozdravem
gew_dax
Zdravim, spousta lidi predevsim hracu ma rada Anime, jaky na to mate nazor popripade jaky anime sledujete?
S pozdravem
gew_dax
Celkem se mi posledni dobou libi Bleach :)
Shinigami by mohl vypravet :D
Supe hra inšpirovana anime.
OT: Ano, ano otvaram stary thread :D
Jediné, co trochu připomínalo anime a dalo se na to dívat - dokonce se mi ten film líbíl - je Vexille 2077.
Tady je trailer:
O čem to je (bez spoilerů):
Japonsko vyniká v rozvoji bio a nano technologií a odmítá se podřizovat kontrolám ze strany ostatních států. Rozhodne se proto pro radikální řešení - naprostou izolaci japonských ostrovů. Několik let tedy nejsou o Japonsku žádné zprávy, jelikož moderní technologie umožňují vytvořit opravdovou izolaci. Jednotka SWAT se po jednom incidentu rozhodne situaci prozkoumat a vydává se na misi do izolované krajny. Jejich zjištění je - jak jinak - šokující. Situace si žádá rychlé a radikální řešení, jinak bude celý svět brzy v píchi.
Tady je ještě jedna z úvodních scén, je vidět, že animace je vskutku kvalitní.
Samozřejmě, film je dostupný v HD a v češtině. Chce to jen dobře hledat.
Jaktože nepaříš?! Nekoukej jak se vyrábí řetěz a běž na Zombie Biohazard! :-) Nebo alespoň mrkni na moje mapy: Kyblíkárna, Sateda a nejnovější přírůstek Iratus.
Tak tak, sú omnoho lepšie. Práve tie čo si napísal sú omnoho lepšie a Death Note je srdcovka. Tiež by som k nim hodil No game no life, alebo Akame ga kill, ktoré stále vychádza. Osobne čítam naruta už len mangu a musím povedať, že to fakt ide dole, presne ako Bleach. Keby chce niekto niečo doporučiť tak napíšte, nevidel som všetky, ale cez 300-400 anime som už videl, takže poradiť čo-to viem.
Čo sa týka anime hier, tak osobne som ich hral len pár a medzi nimi je aj pár hier Naruta, ktoré sú super, rovnako tak Bleach, ktoré sa mi páčilo ďaleko viacej. Ale už nejaký rok čakám na NeverGear, ktorý prinesie Sword art Online. .
Inak, nechápem ako som si nemohol všimnúť túto tému pred rokom, fakt nechápem. Na forku som pravidelne a akurát téma ktorá ma zaujíma mi prejde medzi prsty.
EDIT: K lepším anime som zabudol napísať Beelzebuba a Kenichiho, fakt komédie jak sa patrí s ktorými sa Naruto nemôže rovnať.
Naposledy upraveno Shinigami; 30-09-14 v 01:17.
Naposledy upraveno Cardoxon; 30-09-14 v 22:53.
Sword art online, nejlepsi anime co kdy bylo.. :-D
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Tak všetci máme svoje najlepšie anime, medzi moje určite patrí Death Note a Clannad. Čo sa týka SAO, tak k tomu len toľko, že kým boli v tej hre, tak to bolo geniálne, ako sa odtiaľ dostali tak to šlo dole. Samozrejme tvorca SAO si zaslúži poklonu za nápad. Ale aj tak to nebolo tak originálne ako Death Note, či Shingeki no kyojin. Jediné čo bolo na SAO fakt najlepšie a čo ostalo aj v SAO II je Asuna, proste láska na prvý pohľad.
SAO je neuvěřitelně nadhodnocovaný, geniální to nebylo nikdy a dolů to šlo s každým dílem :D. S Death Notem se to nedá vůbec srovnávat, to je úplně jiná liga. Na druhou stranu je fakt že ten nápad nebyl špatný a dívat se na to dalo...Čo sa týka SAO, tak k tomu len toľko, že kým boli v tej hre, tak to bolo geniálne, ako sa odtiaľ dostali tak to šlo dole. Samozrejme tvorca SAO si zaslúži poklonu za nápad. Ale aj tak to nebolo tak originálne ako Death Note, či Shingeki no kyojin. Jediné čo bolo na SAO fakt najlepšie a čo ostalo aj v SAO II je Asuna, proste láska na prvý pohľad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)