Jako na snow se to jeste da, protoze tam se to sklo da prostrelit, ale na mountains je to priser. Nejhorsi jsou CTcka, ktera tu gunu vystrili, a pak nabidnou jako cvakatko. JE to sice osetrene v pravidlech, ale stale hodne lidi to dela a potom¨se divi, ze novy simon ho odstreli a ten stary zadoni at mu da VD. Spise by se melo absolutne zakazat brani zbrani urcena pro T vcetne odhazovani. I kdyz treba poprosim admina at ju grabne pryc, tak vypehnou 3 Tcka, ktera se pak divi, ze jsou mrtva a breci si o VD. Jestli tu resite co delat za T kdyz mate gunu a prikazou bvam ji vyhodit, tak se snazde odstrelit nejlepe simona drive, nez si vas vyvola na zkousku. Ja osobne tu zkousku nedelam, protoze verim ve schopna CTcka.
Braní zbraní je pouze na vlastní nebezpečí, ať už se jedná o cvakátko nebo nabitou zbraň. V tom momentě má CT právo vězně kdykoliv zabít. Pokud to simon zakáže, vše je v pohodě, při novém simonovi se však příkazy a zákazy ruší, takže opět tam nastane právo vězně držícího zbraň zabít. Jiná věc je to, že CT ví, že je to cvakátko a schválně ho za to zabije, tohle je frageřina a demence.
Co se týče kontroly guny, tak je to na simonovi jak to udělá. Základním úkolem simona je však zabránit vzpouře a zabavit vězně. Tudíž může si kontrolovat gunu jakýmkoliv způsobem (ale ne tak, že dá FK). Někteří si vězně označí a pak pošlou do boxu, někteří dají v boxu náhodu s nabídkou, že pokud gunu vyhodí, tak tu náhodu nedá (stejně ji většinou dá :D). Já to robím tak, že pošlu do boxu pouze vězně, co byli v dané cele, ostatní nechám ještě v celách. V boxu to zkontroluju a pak pouštím ostatní vězně.
A jinak přidal bych třeba někdo dá první reakce s výhodou na napsání slova čisla a ty budeš rozumět číslo tak udělat že při otázkách můžeš psát jestli rozumíš množné či jednotné číslo protože někdy vážně někteří nerozumí a napíšou v množném čísle atd. tak takhle bych to nějak udělal ...
Like.
To muzu púotvrdit. Kolikrat se stalo ze simon dal reakci na napsani neceho a pulka Tcen ani nevedela coma napsat. Simonovi musi byt 100% rozumet. Spise se tu i vice toleruji vadne mikraky. Napriklad, pokud nekomu laguje mikrak nebo je prolis potichu, tak ho nejdrive upozornit a potom vybanovat.l X krat jsem zazil decka co s vadnym (vetsinou lagujcim) mikrakem fragovalo jak o dusu a pritom jim nebylo rozumet.
Právě, že tohle kontrolování mi příde uplně na hlavu, na co pak v cele ta guna je, když o ní Ts hned příde kvůli tomu, že se simon bojí, že by ho sundali TMPčkem. Snad nejsi tak retardovanej simon, aby sis na to nedal pozor (hlavně když víš, že jí někdo má). To umí každej vlézt si na box a zabíjet vzpouřence co hodí HE. Když se de na atrakci, a někdo vytahne trubku, tak kill. Já sem prostě proti tomuhle zjišťování kdo má gun...![]()
Úkol CT je zabránit vzpouře a zabavit vězně. Úkol T je udělat vzpouru. Je to to samé jako na střílecích serverech, kdy CT mají deffovat plant či potom defusovat a T mají offovat a plantovat a pak deffovat tu bombu. Úkol je zkrátka vyhrát. Já mám na to svoje metody a zatím se mi ta metoda o kontrole guny osvědčila jako nejlepší. Jsem snad blázen, abych to tu nepraktikoval jen kvůli tomu, že to je možná nefér? Ok možná budu až se zruší sekáček s killem na 2 rány za jednu sekundu...
Bože môj vy z toho robíte G@S. Na jednej strane nechcete aby vám bolo všetko predpisované, na druhej chcete aby vám bol presne všetko predpísané a zakázané a povolené. To nemáte vlastný mozog, alebo sa ho bojíte zapnúť? Ok, tak každé kolo bude takto:
1. vsetky T pojdu do boxu
2. if T>then10 do "posledna reakcia"
3 repeat until t<10
4. "otaski"
5. ked budu 2 T dajte box
6. /pp a konec kola
Dá sa to do pravidiel a bude pokoj. Len sa potom nesťažujte, že sú nudné kolá.
Debilita fakt čo už riešite. Asi je to JB už tak super vyšperkované, že okrem úplnych hovadín tam proste nie je čo zlepšovať. To je vlastne dobre :D
Naposledy upraveno Charon35; 06-10-14 v 23:04.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Mam mozog, vsak nekontrolujem vsetky co pridu k boxe, jerstli nemaju gunu. At si dela kazdy co chce, jen sem napisal nazor, ze mi to pride ako somarina a unskilled simon :P nehrot to tolik ;)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)