Proti PC je to tazsie :D
Nejvíce mě na warcraftu štve hodně nedomyšlená manipulace s armádou. Počítač s tím žádný problém nemá, ale člověkovy trvá i 3x déle, než vůbec pošle někam celou armádu. Já to dělám tak, že všechny jednotky pošlu sledovat hlavního hrdinu a pak hýbu jen s hlavním hrdinou, ale i to je takové kostrbaté.
Odpuručím ti tunngle je to prostorově lepší než hamachi na lepší úrovni. (odskoušeno na hrách od Terrarie po Minecraft) předpokládám že patch 1.26.06.401? Určitě se rád zůčastním :)) a teamy či solo?
to sa eśte vsetko uvidi ci teamy alebo solo.. dnes nemam cas lebo skola mi berie vsetok volny cas cez tyzden.. ale zajtra sa tomuto zacnem venovat.. spisovat pravidla nejake.. a podobne:) a ten patch je 1.22.. novsi patch neviem kde mam zohnat tak sa s tym ani nechcem nejak zaoberat lebo v tej verzii hry co si tu mozte stiahnut co som dal odkazy je patch na 1.22 :)
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
To proto, že na cztorrent je patch 1.22. Pokud na internetu najdu nejnovější patcher, dám ho sem.
E: Path ke stáhnutí je zde: http://www.dota2.cz/novinky/warcraft...tch-ke-stazeni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)