Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 21 z 21

Téma: Adolfak --> Britny

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2014

Odpověď: Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru

Citovat Původně založeno Charon35 Zobrazit příspěvky
    1. buď sa nauč písať, alebo si to po sebe prečítaj skôr ako to postneš.
    2. založil si žiadosť žiadosť o UB (podľa teba), tak si to rieš tam. Tu iba spamuješ s tvojími double postami celé vlákno.
    3. Otvárať hubu si nebudeš kde chceš, to si nezvykaj! Ešte nejaký blbý koment v tomto vlákne a máš ban na fórum.
    Tak za 1: Psal jsem z mobilu takze to asi nebylo uplne v cajku,ale to tě nemusí zejímat.
    2: Jak sis jistě všiml tak na mojí žádost o UBAN mi zde už daná slečna odpověděla a za svojí šikanou si stojí.
    3Nemam hubu to zaprvé, vůbec mě neznáš a nebudeš na mě drzej a za druhé klidně mi dej ban na forum,jen tim dokážete jací všichni jste, jde vám jen o to šikanovat lidi a když se jim to nelíbí tak jim prostě zavřete pusu. Nejlepší na tom je že jsem zde nenapsal jedinou urážku ani výhružku díky který by ste mi mohli dát ban na forum a stejně zase jen výhružky a šikana. Za počítačem jste borci. Gratuluji

Stálý člen Avatar uživatele Volume
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Adolfak Zobrazit příspěvky
    Tak za 1: Psal jsem z mobilu takze to asi nebylo uplne v cajku,ale to tě nemusí zejímat.
    2: Jak sis jistě všiml tak na mojí žádost o UBAN mi zde už daná slečna odpověděla a za svojí šikanou si stojí.
    3Nemam hubu to zaprvé, vůbec mě neznáš a nebudeš na mě drzej a za druhé klidně mi dej ban na forum,jen tim dokážete jací všichni jste, jde vám jen o to šikanovat lidi a když se jim to nelíbí tak jim prostě zavřete pusu. Nejlepší na tom je že jsem zde nenapsal jedinou urážku ani výhružku díky který by ste mi mohli dát ban na forum a stejně zase jen výhružky a šikana. Za počítačem jste borci. Gratuluji

Unban stejně nedostaneš, už jen proto že se chováš jako arogantní blbeček, smiř se s tím. Nemáš urážet adminy, za vše si můžeš úplně sám. Kdyby ses choval slušně, založil žádost o ub a tam se to snažil nějak v klidu vyřešit, omluvil se, určitě by ti Britny ban zkrátila. Každý strůjcem svého štěstí
    Naposledy upraveno Volume; 12-02-15 v 06:44.

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

1. Nikde jsem tvou žádost o UB nenašla.
    2. Toto není řádná žádost o UB, ale jenom přesouvání tvých nesmyslných příspěvků do této sekce.
    3. Žádnou šikanu nevedu, tak nevím co to plácáš.
    4. za to jak se chováš, nečekej UB - můj verdikt
    5. Prosím o LOCK
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2014

Citovat Původně založeno Volume Zobrazit příspěvky
    Unban stejně nedostaneš, už jen proto že se chováš jako arogantní blbeček, smiř se s tím. Nemáš urážet adminy, za vše si můžeš úplně sám. Kdyby ses choval slušně, založil žádost o ub a tam se to snažil nějak v klidu vyřešit, omluvil se, určitě by ti Britny ban zkrátila. Každý strůjcem svého štěstí
    V tom je ten vtip ani jednou jsem já jí neurazil, to mě na tom asi baví ze všeho nejvíce. Jen jsem tu ve slušnosti napsal jak se to stalo a co si o tom myslím,ale to se nehodí do krámu. JZS já na ten banan prdim, mam i jiné pc na kterých normálně hraju, jde mi pouze o princip,ale to se tu prostě nehodí

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2014

Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
    1. Nikde jsem tvou žádost o UB nenašla.
    2. Toto není řádná žádost o UB, ale jenom přesouvání tvých nesmyslných příspěvků do této sekce.
    3. Žádnou šikanu nevedu, tak nevím co to plácáš.
    4. za to jak se chováš, nečekej UB - můj verdikt
    5. Prosím o LOCK

Žádost o UB jsem posílal hned po tom co si mě tam tak odpálkovala když jsem tě upozornil na tvé chyby. Říkáš že nic nemáš, no mohu a nemusím ti to věřit, udělal jsem to přesně podle návodu. Navíc kdybych věděl že to můžeš yrušit jen ty tak si radši srtčim penis do kafemlejnku než u tebe o něco žádat. Jak jsem již napsal, něco jsem podělal a ya tos mi mohla dat ban,ale takhle sui se jen ponížila a ytrapnila, protože ban mám za upozorňování na tvé chyby a za nic jiného. Prostě sis vylila nervíky a to je vše tak si ten pocit užij a já jdu na jb 7

Administrátor
    Server Admin

Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha

Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru

Tak. Ji ani odepisovat nebudu protože je to arogantní pipka a nemá význam s ní cokoliv řešit.
    Pak to nemá smysl řešit, protože jiný admin u toho nebyl a Britny si za banem stojí. Pokud změníš názor, založ si normální žádost o unban podle vzoru, tohle jsem přesunul odjinud, aby se to nemuselo mazat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání