dokolecka sa opakujuca "lovestory" ... stop_r nic v zlom, ale troska si serkas do ust ... jednoznacne pridat SWAT stitu funkciu odolnosti voci Autodestrukcii. Autodestrukcia je jediny item, ktory nema kontru. Porovnavat swat s nano? Hlupost, ved SWAT nevykryje instaknife, commandos knife, awp item, ani neznizuje dmg voci nabojom.
Stop_r aby som ti vysvetlil, preco, tak preto, ze ked ma ten tvoj spominany "medik" alebo hocijaka class, s dobrym skore, povacsinou ma naboje a notes/kevlar. Vtedy ich tak ci tak das autodestrukcii. Ked ich to bude srat, dropnu item, budu menej odolny a budu cakat v nadeji na swat. a ked pride, bude rezistentny voci destrukcii ale znacne menej vydrzi. A ked tak neucini, zabijes ho kazde kolo destrukci. Simple as fuck.
BTW Kotel, prosimta, ten tvoj post "ANO" znamena, ze to zmenis? lebo o tomto navrhu sa tu hovori vyser roka, a sam som inicioval tuto zmenu davno, aj zopar dalsich hracov, no nikdy si sa k tomu nevyjadril. Dakujem ...PS prepac, ze sem pletiem do inej temy inu temu, ale ked uz som tu rozpisany - stale ti niekto pise, jak su classy nevyvazene, pridaj hento tam, uberam tamto tam.: Ak chces, aby to bolo vyrovnane, zaved jeden item na kazdy COD server, alebo ucin nasledujucu zmenu "pravidie", ze tak ako nemoze mat pri dvoch itemoch hrac subezne 2 offenzivne itemy, tak nebude moct mat sucasne Offenzivny aj defenzivny item. (aby z neho nebol tank). Ale iba kombinacia offenzivny + utility/use alebo defenzivny+utility/use. Dakujem