Neviem, co konkretne k tebe napisat, asi nic, lebo s takymi ludmi si ja nemam moc co povedat. Obzvlast ked zacinas vetou: "Jaaj ty namysleny chlapec :D" . Takze ber to tak, ze toto je moja posledna reakcia k tebe, kedze som mega namysleny. (spravne, teraz je ta chvila, kedy ti moze na chvilku stupnut ego a rozbuchat sa ti srdce). Navyse ak si precitas svoj prispevok, snazis sa v celom obsahu spajat nieco voci mojej osobe, absolutne sa nedrzis podstaty veci a temy, takze v tejto sekunde ti to ego moze klesnut opat na 0.
Si tu novy, vyprdkavas si na FY mapkach, prides na normal COD server, a hned zutekas, lebo nijak nevies dat, jak sam tvrdis, len autodestrukciou. Od vzniku servera sa nikdy tolko nepisalo na forko, co za poslednu dobu. Aby som bol konkretnejsi, tak okrem navodu ziaden prispevok. A ty sa tu ides bit do prs a zastavat sa nejakej zmeny-nezmeny, a ides voci objektivnej a ferovej ponuke, kde si hraci, co to od vzniku servera hraju, a maju objektivy pohlad na vec, ktori chcu len zaviest opat ferovost a plynulost serveru,kedze Kotel tento server nehra (preto sa pyta na nazor.) Hawk