5:2 pre SVK
Tipujte do 12:00 :D ceny budú rozdané po víkende lebo cez víkend nemám prístup k PC :D
Slovensko 4:1 Dánsko
by : Tachysteam
„Nie je lepšia škola života, než môcť zblízka a dlhodobo sledovať hlupáka vo vedúcej funkcii. Potom totiž jasne vidíte, ako sa veci nemajú robiť.“- Norman Schwartzkopf
4:1 pro svk
Slovensko 3:2 Dánsko
4:2 pre SK
Chcem podať sťažnosť na admina, ktorý mi dal ban za komunikáciu s hráčmi ktorých zaujímali recepty na rôzne jedlá. Očividne ich to zaujímalo a neustále sa pýtali na veci, ktoré ich zaujímali, no aj napriek tomu som dostal BAN. Ten skurviak takisto zabanoval hráčov, ktorí mali v nicku moje meno (moje meno tam mali na vyjadrenie podpory veci, ktorú som robil).
Okamžite daného admina suspendujte a mne dajte unban!
Moje meno: kokotskurveny
Server: Dust 2 only 3
som zvedavá či daný uživatel čo založil toto téma bude počítať výsledky tipovacích 4:3 pre svk aj keď sa výsledok neskončil v riadnom hracom čase![]()
Chcem podať sťažnosť na admina, ktorý mi dal ban za komunikáciu s hráčmi ktorých zaujímali recepty na rôzne jedlá. Očividne ich to zaujímalo a neustále sa pýtali na veci, ktoré ich zaujímali, no aj napriek tomu som dostal BAN. Ten skurviak takisto zabanoval hráčov, ktorí mali v nicku moje meno (moje meno tam mali na vyjadrenie podpory veci, ktorú som robil).
Okamžite daného admina suspendujte a mne dajte unban!
Moje meno: kokotskurveny
Server: Dust 2 only 3
3:2 pre Slovákov a pred koncom dajú gól ...Ách jaj, no čo už ..
Každopádne sa teším z výhry na Slovenskej strane ^^
A gratulujem aj výhercom tejto súťaže![]()
Tak skončilo to 4:3 pre Slovensko
1.miesto - Fhacker - napíš aký skin do PM
2.miesto - Kratos - napíš čo chceš či vip alebo skin
Týto dvaja mali správny výsledok :D
3.miesto - vzhľadom na to že išlo o presné výsledky tie mali len dvaja 3.miesto bude úplne náhodné vylosujem niekoho náhodného a potom to sem napíšem :D
v náhodnom losovaní vyšiel fizzy bubble napíš do pm čo chceš :D
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)