1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Odpověď: Posilovna

Původně založeno
human
Daj vediet ako si dopadol. Zacinam nad tym uvazovat aj ja. Kamarat daval do seba naposim. Nepoznam vsetky okolnosti okolo toho ale neskotucne sa z toho vyhadzal po celom tele.
Hele nakonec jsem vzal Sustík a k tomu methan pro začátek, oxan nechám na jaro do diety.. ale jinak jsem u konce.. sustík klasicky po 250 (10x), každý 6. den.. a methan jsem cykloval z 10mg max na 30mg / den a měl jsem jenom jedno balení 10mg / 100tab... spolubydlící měl to samé.. já šel z 86 na 92kg.. a spolubydlící byl po dietě, tak jemu to lezlo lépe z 88 na 99kg šel.. jinak je to pecka.. regenerace samozřejmě lepší.. trénink taky úplně o něčem jiném, víc energie, víc síly, mnohem lepší pumpování.. jenom se toho nebát.. já např o cvicích jako bench, dřep, mrtvola.. jsem šel na maximálky o 15-30kg víc.. podle toho na kterém cviku no.. spolubydlící nápodobně se silou.. teď jsem dojel methan a pojedu už 4 týdny čistě jen sustík, tak jsem zvědavej co mi to nechá po PCT..
jinak asi takhle.. mrtvolu jsem 2 roky necvičil kvůli zkurvený bederní páteři, tudíž jsem nemohl jet pořádně ani dřepy..
ale před kůrou jsem cvičil mrtvolu asi měsíc a moje max byla 130kg a při kůře 170kg.. dřepy jsem jezdil před kúrou na serie 8x100kg a při kúře mi nedělalo problém jet 8x130.. dřepy moc nejezdím, protože nemáme vhodnou posilovnu a nemáme tu ani dřepovací stojan, ani klec, prostě nic, takže jsem nezkoušel na MAX... prostě činku si musím vzít z benche, že se držáky dám víš a dřepovat.. ale nohy a záda mám dost zaostalá, protože ta bederní páteř mi dělala fakt šílené problémy.. v jednu chvíli mě to chytlo tak, že jsem nemohl ani dva dny chodit a každý pohyb mě bolel.. -_- jinak bench jsem měl max před kúrou 120kg a při 140kg.. se steriodama to chce fakt "potrhat a napumpovat" a né žádný pim pam, a pro to tělo docela šok.. člověk tam fakt musí házet ty váhy, aby to měli smysl, takže klouby a šlachy dost trpí a hlavně potom kolena a tak celkově chodidla, když člověk z ničeho nic přibere tolik kilo nahoru... :-)
Naposledy upraveno kaufly; 05-07-15 v 18:47.
“Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože jsme si přestali hrát.“