Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 1180

Téma: Posilovna

Threaded View

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Posilovna

Citovat Původně založeno human Zobrazit příspěvky
    Daj vediet ako si dopadol. Zacinam nad tym uvazovat aj ja. Kamarat daval do seba naposim. Nepoznam vsetky okolnosti okolo toho ale neskotucne sa z toho vyhadzal po celom tele.
    Hele nakonec jsem vzal Sustík a k tomu methan pro začátek, oxan nechám na jaro do diety.. ale jinak jsem u konce.. sustík klasicky po 250 (10x), každý 6. den.. a methan jsem cykloval z 10mg max na 30mg / den a měl jsem jenom jedno balení 10mg / 100tab... spolubydlící měl to samé.. já šel z 86 na 92kg.. a spolubydlící byl po dietě, tak jemu to lezlo lépe z 88 na 99kg šel.. jinak je to pecka.. regenerace samozřejmě lepší.. trénink taky úplně o něčem jiném, víc energie, víc síly, mnohem lepší pumpování.. jenom se toho nebát.. já např o cvicích jako bench, dřep, mrtvola.. jsem šel na maximálky o 15-30kg víc.. podle toho na kterém cviku no.. spolubydlící nápodobně se silou.. teď jsem dojel methan a pojedu už 4 týdny čistě jen sustík, tak jsem zvědavej co mi to nechá po PCT..

jinak asi takhle.. mrtvolu jsem 2 roky necvičil kvůli zkurvený bederní páteři, tudíž jsem nemohl jet pořádně ani dřepy..
    ale před kůrou jsem cvičil mrtvolu asi měsíc a moje max byla 130kg a při kůře 170kg.. dřepy jsem jezdil před kúrou na serie 8x100kg a při kúře mi nedělalo problém jet 8x130.. dřepy moc nejezdím, protože nemáme vhodnou posilovnu a nemáme tu ani dřepovací stojan, ani klec, prostě nic, takže jsem nezkoušel na MAX... prostě činku si musím vzít z benche, že se držáky dám víš a dřepovat.. ale nohy a záda mám dost zaostalá, protože ta bederní páteř mi dělala fakt šílené problémy.. v jednu chvíli mě to chytlo tak, že jsem nemohl ani dva dny chodit a každý pohyb mě bolel.. -_- jinak bench jsem měl max před kúrou 120kg a při 140kg.. se steriodama to chce fakt "potrhat a napumpovat" a né žádný pim pam, a pro to tělo docela šok.. člověk tam fakt musí házet ty váhy, aby to měli smysl, takže klouby a šlachy dost trpí a hlavně potom kolena a tak celkově chodidla, když člověk z ničeho nic přibere tolik kilo nahoru... :-)
    Naposledy upraveno kaufly; 05-07-15 v 18:47.
    “Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože jsme si přestali hrát.“

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání