Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 48

Téma: Dynamit

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Dynamit

Tak kladu si stále otázku proč by class Demolitions měla mít výhodu v tom že mu neubere vlastní dynamit?
    FSku raketa ubere,Sappovi miny taky a u Kentaura nevím jak to je když se odpalí nášl.mina vedle něj...

Tak bych byl rád aby se to nějak upravilo:
    Buď ať neubírají žádné ze zmíněných class vlastní spec.skilly a nebo ať ubírají VŠEM...

Nováček Avatar uživatele babovka
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Tábor

Odpověď: Dynamit

No ono to je tak, že většinou demolition běží hodí dynamit pod sebe a hned ho dopálí, takže by to bylo stejný jako u autodestrukce, já s tím rozhodně nesouhlasím, tím by se demolition moc nedal hrát ;)
    Naposledy upraveno babovka; 29-07-15 v 19:45.

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno babovka Zobrazit příspěvky
    No ono to je tak, že většinou demolition běží hodí dynamit pod sebe a hned ho dopálí, takže by to bylo stejný jako u autodestrukce, já s tím rozhodně nesouhlasím, tím by se demolition moc nedal hrát ;)
    Právě proto by mu ten dynamit měl ubrat taky a ne jako ted' že si beží hodi ho pod sebe,odpalí a beží si dál s full hp..
    Dynamit by měl být na to že se někam položí a čekáš až je někdo blízko.
    Ok když se ti nelíbí že by to mělo ubírat HP tak at' se tam nastaví prodleva mezi položením a odpálením třeba 2-3s

Profesionální člen
    Datum registrace
    Aug 2014

No ja nevim, chtel bych to nechat tak jak je to ted...

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Martin_V Zobrazit příspěvky
    No ja nevim, chtel bych to nechat tak jak je to ted...
    Chapu zrovna za tu class asi hrajes tak nechces prijit o takovou vyhodu jakou demo ma

Majitel
    Game Master
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Plzeň

Něco by ubrat mohlo.

Profesionální člen
    Datum registrace
    Aug 2014

A kolik by to melo ubrat, vsak demo stejne neni zrovna nejvic hrana classa...

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Něco by ubrat mohlo.
    no DMG by měl být podle toho kolik máš int a obran tak jako to je u FS,sappa..
    Full int ,low obrana tím větší dostaneš DMG a naopak
    Když má někdo full int i obranu tak to moc neuber asi kolem 50hp +-

Profesionální člen
    Datum registrace
    Aug 2014

To uz nebude tak rush,ta classa, když ho to sejme ikdyby jen 50+-, proste dynamit je na blízko, rakety na dalku, miny na dalku- jakoze vuci te classe... -.-

lump dostal párkrát na prdel s dinamitem a tak si tady šel poztěžovat, to jak kdybych já si ztěžoval že komando je moc rychlý, medik moc lečí, miny a rakety jsou moc silné atd atd atd ... ale na svou oblíbenou klasu necekneš ani slovo. Prostě jsi dostal na prdel od nejakého dema a už ti to lézlo krkem a tak ses šel tady vyzpovídat. A navíc .. na mapě bývá vždycky tak 1 občas 2 hráči hrající dema, takže to sa dá přežit.

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno Stitnanek Zobrazit příspěvky
    lump dostal párkrát na prdel s dinamitem a tak si tady šel poztěžovat, to jak kdybych já si ztěžoval že komando je moc rychlý, medik moc lečí, miny a rakety jsou moc silné atd atd atd ... ale na svou oblíbenou klasu necekneš ani slovo. Prostě jsi dostal na prdel od nejakého dema a už ti to lézlo krkem a tak ses šel tady vyzpovídat. A navíc .. na mapě bývá vždycky tak 1 občas 2 hráči hrající dema, takže to sa dá přežit.
    Vtipálek :D Si myslíš že řeším to že mě zabil někdo s demem?Jde mi o to že si demo hodi dynamit pod nohy,odpálí a neveme mu to ani HP přitom FS,sapp to tak nemá....Ok když vám tohle vadí tak chci aby se to nastavilo i u FS a Sappa

Prosimtě řekni mi jaká je ta moje oblíbena classa ja to opravdu nevím ...převážně hraju snipera a tam nevím na co si mám stežovat?

Profesionální člen
    Datum registrace
    Aug 2014

nechte to být, nikomu jinému to nevadí, stačí mít swat nebo moc obrany-bere to minimum, nebo prota- ale u nej je na dynamit tusim 20% vykrytí, to demo se moc nehraje, a jak rika stitnanek, na mape tam jsou cca 2, a to jeste nemaji moc velke lvly...

Profesionální člen Avatar uživatele Smackk
    Datum registrace
    Mar 2015
    Umístění
    jb

Já bych to nechal tak jak to je ,právě ted jsem začal dema hrát a kdyby se udělala taková změna asi bych ho zase nechal ,aby se na něj prášilo.. Podle mě to vadí jen těm co dema nehrají a těch co ho hrají je opravdu málo takže tu asi není co řešit.

Tak keby polozil ten dynamit na zem a cakal by pri nom tak kazdy by zas pisal aky je kemper a podobne take podla mna je to dobre tak ako je to teras :D

Ex-admin
    Datum registrace
    Mar 2014
    Umístění
    Praha

Ok chci tuhle vyhodu u Sappa a FS ...nehodlam se bat své rakety a miny

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání