Ahojte,
zdravim Vas vsetkych, zaroven aj nasho zroditela, Kotla, bez ktoreho by toto nic nebolo. Myslim zazitky, spomienky, dobra nalada a online priatelstva.
Vela citam, pocuvam nazory, mam vela na COD odohraneho, som tu v podstate od zaciatku a zazil som snad vsetky zmeny na tomto serveri a mal by som pre Vas taky navrh.
Samozrejme je hlupost ist uplne do korenov, zakladov, predsa len to nebolo 100% a iste zmeny a inovacie boli zapotreby.
Takze jedine, by som navrhoval vratit par osvedcenych zmien. Inak by som nechal vsetko tak ako je teraz. Nevidim do toho ako scripter a programator, ale mam postrehy. Cize nechat to nascriptovane a naprogramovane tak ako to je, levely neresetovat, neupravovat classes ani jejich skills, ani vracat polstinu ani nic podobne.
Takze teraz k tym zmenam. Iste, niektore veci boli vtedy funny, ale treba ku niektorym pristupovat s rozumom a jemne ich doladit aspon do nejakeho racionalneho prostredia. tym budu logicke vsetky problematicke temy ako swat, commando a awp + notes.
Nano ROZHODNIE NEVRACAT, bol to uplne odveci item a nikdy nepatril ku COD, ani nikdy nebol v prvom COD, bol vytvoreny az boli COD s 2 itemami, co tiez nie je klasika. Original je tos 1 itemom a vtedy to je zaroven o iteme, o levelu o skille a o taktike. Ked je kombinacia 2 itemov, straca to zmysel (jedine zeby sa nastavilo nejak tak, ze by sa nedalo kombinovat off a def item naraz) a teda podla itemu sa dalo pekne menit herne styly a nikdy to nebolo stereotypne ani pri jednej classe.
NANO = NIKDY
NOTES = vzdy bol odolny voci nabojov aj kuchnutiu. Vydrzal aj 5 ran z awp. Lenze HS z AWP prestrelil notes a to bolo logicke. Zaroven hit z awp do notesu ubralo zopar HP, co je tiez logicke, kedze ked mate nepriestrelnu vestu a trafi Vas glock, tak to stipne ale asi viac to zaboli z nejakej sniperky. Cize takto by som to nastavil. Cize rana z AWP do hlavy prestreli aj notes, do tela nech ubera 1/3 alebo 1/4 normalu. Ak notes ubranil aj knife, okej, nechat to tak, ze kuchnut do nts 5 pat krat, alebo, zrusit tuto schopnost, a knife zabije cez notes - ale NUTNOST vytvorit novy item, ktory bude imunny voci VSETKYM knifeom, ci uz commandos knife itme, commov knife alebo sniperov instakill, proste proti vsetkym knifeom ako samostatny item (v ziadnom pripade nie Nano ako to bolo kedysi, ten bol imunny voci vsetkemu, moc OP item)
SWAT - bez tak nie moc vyuzivany item, prospelo by jemu aj vsetkym, aby bol imunny voci AUTODESTRUKCI - je to jediny Item, proti ktoremu nie je antiitem, a to nie je fer. zasa narazime na sprostu nano, ktora aj proti tomu bola, co opat nechcem, cize pridat tuto ability SWAT itemu
AWP item mohol vzdy mat aj sniper, nechapem dovod, preco sa tu tomu vacsina smeje?! Ved aj sniper ktory zacina a nic nevydrzi a ma maly dmg ho potesi, ked miesto platiniek dostane raz za par map item awp a moze sa expit. (Som druhy sniper na serveri, co dosiahol lvl 200, takze viem o com hovorim, ja som si ho poctivo naexpil na vacsich leveloch a dalo to pracu, ziadne expenie na botoch, malych fy mapkach, vlajkach ani nic podobne neexistovalo. A verte, ze to bolo zabavnejsie a lepsie)
Posledna vec - item SPICL. Bola to zabava, ozivenie, spestrenie by to iste prinieslo, ale maximalne na kazdej strane jeden mozny SPICL, pripadne pri plnom serveri 3-4 tieto itemy. Tento item obsahoval granat s moznostou Instantkill 1/2 , 1/3 a 1/4. Ak buchol takyto granat, co nebolo nejak casto, ludia sa na tom smiali, nebolo to o nervy. Navyse, ked v dnesnej dobe si pozriete, kolko vela hracov ma vysoke leveli a maju obrany a kevlary, tak obycajny granat nikto nepouziva, pri full int ubera velmi malo aj ked je dobre hodeny rovno pod nohy, co vacsinou je velmi obtiazne aj trafit. takze urcite nechat tie instantkills
Dakujem za Vas cas a pozornost, snazil som sa byt co najviac objektivny. :-)
BelikTheBose ejkejej v zaciatkoch ma kazdy poznal ako Player (Playa)