Citovat Původně založeno Britny Zobrazit příspěvky
Tohle moc nepomůže, protože většina deleted postů je právě od adminů.

Ani na oba hlášení nemá smysl se vyjadřovat, protože vždy někdo napíše že je zaplej a na to jiný napíše že ne a stále to bude 50x50. Tohle asi prostě může vyřešit jen kotel. Já upřímně beastovi taky nevěřím, protože už jak tu hrál to divadlo s novým cs a byl to pro něj velký problém ho mít, už to mi přijde, že za tím něco je. Kdyby kotel nahodil pouze na dustech, které nejvíc obývají tito "údajní cheateři" nové cs, tak se vsadím že skill pojde dole.
tak si pozri moje K/D (podla ktoreho vy určujete stupen skillu) počas toho ako som hral na novom CS... najdi si to obdobie a pozri si aj fotky aj score :( neplač mi tu... to vaše CS seka nonstop, alebo ma potom nonstop niekto foti a moj ntb to nezvlada a seka mi to.. to že mi neveriš mna nezaujima... ja nemam dovod hrat na inom CS pretoze nic nemam :) a bavi ma to, že dievča, podotykam dievča, ktoré asi CS hrala len na publicu (ked si ho hrala na lige, tak urcite si tam nežiarila) tak mi bude nakladat že ja som cheater? ja mam odohrate velmi vela zapasov a na inych urovniach, nie ako tu kde 90 % su boti medium, (amater až nie, to by ani nestrielali)

a uz sa nebudem k tebe vobec vyjadrovat, cista zavist nic ine ide od 50 % adminov a druha polka adminov vie pochopiť, že na server z nostalgie pridu aj hráči, ktorí to naozaj hrat vedia a hlavne vidía štyl hry... a prehľad, ktorý mam, a mal som vždy a budem ho mať vždy... proste sa s tym zmier, ahoj