Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 34

Téma: Jak na Zombie Plague zde na Kotelně

Hybrid View

Pokročilý člen Avatar uživatele L!Qu!D
    Datum registrace
    Sep 2011

Re: Jak na Zombie Plague zde na Kotelně

ten navod je vazne dobrej ja celou dobu hral za somkera,jakyho by si mi doprucil zombie..
    a este jaka je pls nej zbran misto minigunu a bazuky?? ja vzdy hraju s ak nebo m4.
    ps : dik za navod ten se mi bude hodit ja na zombie moc nechodim a kdyz je hraju sem jeden z nejhorsich

Ex-admin Avatar uživatele ZombieBot
    Datum registrace
    Jan 2011

Re: Jak na Zombie Plague zde na Kotelně

Citovat Původně založeno L!Qu!D Zobrazit příspěvky
    ten navod je vazne dobrej ja celou dobu hral za somkera,jakyho by si mi doprucil zombie..
    a este jaka je pls nej zbran misto minigunu a bazuky?? ja vzdy hraju s ak nebo m4.
    ps : dik za navod ten se mi bude hodit ja na zombie moc nechodim a kdyz je hraju sem jeden z nejhorsich
    Smoker je opravdu špatnej zombie v 98% situací. Nejvíce ti doporučim BunnyHopa - je rychlý, silný a když s použiješ jeho funkci, tak se dostaneš všude. Nebo také boomera - když si koupíš za expy rychlost a hp, tak se vyrovná norm zombikům a navíc s nim můžeš nadělat spostu bodů. (Když bouchne a oslepí 3 a víc hráčů, dostaneš 1 bod) - ideální zombie na lov.

A jestli se ptáš na tu zbraň. Já osobně používám jednu, ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje. (Mám totiž naučeno při nákupu zbraní stisknout 8 (zapamatovat výběr), 5 (ta zbraň) a 2 (duálky). Tahle zbraň je přesná, má zoom a rychle střílí (1 zásobník = minimálně 5-6 bodů).

Citovat Původně založeno doxuancan Zobrazit příspěvky
    ale ro jedno ne nebo ze me udeljte pls admina nebo mi dejte pls pls pls psl unabn prosim

Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
    Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
    Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání