Neviditelku - tyto zombie jsou vám naprosto k ničemuNavod je to velmi pekny, urcite to pomoze zaciatocnikom, len by som ti rad vyvratil, ze neviditelka je vyborna zombia, pokial vies ako ju hrat. Ak vies bunnyhop +jump na kolecku aspon trochu ovladat, sa neviditelka stava vybornym nastrojom. Bhop zombia ma nascriptovany autojump a ak sa rozbehnes a niekto to teba vystreli, tak ta to hned spomali a do kempu ides velmi pomaly. S neviditelkou hram len tak, ze bhopujem skrceny (t.j.: som permanentne neviditelny) a niekedy ani netusia, jak sa mozem rychlo dostat do kempu, ci uz so silentsvim** ak tam maju LM, alebo bez. Ak pojdem na zombie, tak ti to skusim natocit, ak nezabudnem.To stejné neviditelka. Furt je někde skrčená a čeká na oběť - hrozná zábava, že?
** (pozn. silenstvi s neviditelkou je tiez vyborna vec, nevidia kde presne si, len vidia jak buchaju LM a je to o dost narocnejsie (pre CT), ked nevedia, kam maju utekat.)
To iste aj smoker, urcite len pri nejakych situaciach sa hodi, ale ak vies, ako a kedy ho pouzit, tak mozes krasne vytiahnut CT z kempu, aj ked body zan nedostanes, lebo ho zabiju spoluhraci. Smoker je viac o stasti ako o cviku, staci 1 naboj a uz sa jeho specialita prerusi.