Neviditelku - tyto zombie jsou vám naprosto k ničemu
To stejné neviditelka. Furt je někde skrčená a čeká na oběť - hrozná zábava, že?
Navod je to velmi pekny, urcite to pomoze zaciatocnikom, len by som ti rad vyvratil, ze neviditelka je vyborna zombia, pokial vies ako ju hrat. Ak vies bunnyhop +jump na kolecku aspon trochu ovladat, sa neviditelka stava vybornym nastrojom. Bhop zombia ma nascriptovany autojump a ak sa rozbehnes a niekto to teba vystreli, tak ta to hned spomali a do kempu ides velmi pomaly. S neviditelkou hram len tak, ze bhopujem skrceny (t.j.: som permanentne neviditelny) a niekedy ani netusia, jak sa mozem rychlo dostat do kempu, ci uz so silentsvim** ak tam maju LM, alebo bez. Ak pojdem na zombie, tak ti to skusim natocit, ak nezabudnem.

** (pozn. silenstvi s neviditelkou je tiez vyborna vec, nevidia kde presne si, len vidia jak buchaju LM a je to o dost narocnejsie (pre CT), ked nevedia, kam maju utekat.)

To iste aj smoker, urcite len pri nejakych situaciach sa hodi, ale ak vies, ako a kedy ho pouzit, tak mozes krasne vytiahnut CT z kempu, aj ked body zan nedostanes, lebo ho zabiju spoluhraci. Smoker je viac o stasti ako o cviku, staci 1 naboj a uz sa jeho specialita prerusi.