Můj názor jako supporta je ten, že to už nezapnu :DDD
Viděla jsem pár her a nakombili tam tak akorát carry těma lvl. Jako sorry ale stěží dosáhnu jako support 20, natož 25 lvl a pro carry to nikdy moc nebyl problém. Jen když bude hra dost dlouhá. HUD hrozně malý - shop nepřehledný, ale je možné že ten HUD zvětší. Batoh pro 3 itemy? Really? I když je tam malá prodleva, tak to je opět pro slabší hráče problém. Podle mě to naboostili pro ty lepší hráče a ne ty co by se chtěli dostat víš v ranku.
Jungle hrdiny ez 6 lvl už v pár minutách hry díky runám a creepům.
Víc stromů, takže to se budou ted hrát stromy + bez ward = prohra, je to hra pro invis hrdiny :D
Opica je dost OP, stále banovaný, když ho lidí umí dobře zahrát, tak je nezabitelný snad, to samé Necro co udělali s jeho spellem?

Po grafické stránce se mi to líbí, mám ráda vypracované grafické hry + mě osobně se to ted načítá hrozně rychlo, ne jak předtím a hru mám rychlejší teda a nakupování před začátkem je taky fajn. Ale zatím v tom vidím více negativa, jak pozitiva a ta morbidka mě docela nasrala s tím silencem. Ono je toho víc, ale moc se mi to psát nechce, celkový dojem na celou hru je mínus, mínus, mínus :/ RIP dota

Jinak zde jsou ti hrdinové http://www.dota2.cz/novinky/update-700-zmeny-hrdinu