Cus tak jsem se sem konečně dostal .. k JUrobovi mužu dodat že já a Ivca ( kámoš cca 7 let hrani i admin ) já což cca 3 roky hraní z toho cheatunter na asi 2 servrrech kde jsem se to ucil na NS ... poznavat .. jsme se schodli ze jurob neni cisty .. viz nejaky dema co Ivca ( coolman ) posilal KOtlovi na iCq ja ty dema nemam u sebe delal jsem Format ale jak prijde klidne je dam sem .. vetsinou by to mneli byt Hltv

co jsem na nej koukal ,, nakupuje jak lama beha jak lama ale na jeden zasobnik 7 lidi z usp ? EHm vtip este kdyz sou roustroseni po chodbe viz Dust1 .. to same za tecka 3 flashe a on miri celou dobu skrz stenu na hlavu .atd atd lepsi to je videt az prijede ivca domu hodim sem dema
Podle mne AB i WH .. pokud to mam potvrdit muzu to nechat schlidnu napr nekolika adminy z jinech servru ... Treba sen Zaujatej ale to dite je rozmazlenej a namachrovenj jen machroval na sevru ze stejnak ma Wh atd atd ..kdyz.dostal UNban ...... NECHAPU PROC ???? Nejspis smoger asi je jeho kamos * on kicka i kdyz clovek napise kkt nebo blb asi taky nejaky clovek mimo svet. .... Ale nevim kdo ho presne Dával

p.s mnelo by se to vyresit co nejdrive spis bych mu dal Ban hned at se netrapi proto ze kazdej rika zema a kdzy prijde na server sposta lidi odejde .. Pak hodim dema ...