Strana 6 z 18 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 76 do 90 z 260

Téma: Jurob

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Re: Jurob

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    K tomu "pitomci", ne jednou jsem te upozornil, at se semnou bavis jako se sobe rovnym, ne jako se svym spoluzakem z 4te pomocne. Jestli se tak bavis doma s rodici, je to tva vec, jestli se tak bavis se svoji "pritelkyni" je to tva vec. Jeste jsi tolik polivky nepojedl na to, aby jsi mi vubec mohl tykat, tak se krot a hodne dobre si rozmysli, jak mne budes nazyvat.

To novymartiii: Jestli jsi MartiiJack, kteryho uz znam par roku, mas pravdu. Juro mel hodne nevybiravy slovnik a jestli ma ban na forum, je to dobre, pac se nepoucil ze svych chyb.
    Tak tak. A to by sa malo týkať všetkých a sledovať to. Nie že sa musí jeden degen (Juro) riešiť celý rok a všetci sme to tu museli čítať. A Foxik by si mal tiež dávať bacha s tým jeho slovníkom a narážkami, len preto, že nežerem ten ich "humor", ktorí nežerú viacerí.

Citovat Původně založeno novymartiii Zobrazit příspěvky
    jste normalni ? jste zdravi vsichni ? jurob tu uz vic jak rok terrorizuje forum, kotelnu a dalsi portaly svymi blaboly ( tucny, kokod, a atd. ) a vy tu resite nejake cheaty ? SE PROBERTE ! at si tu nepripadam jak mezi dementama, kotle to plati i pro tebe hele chlape kotelna je fajn ale davat prava lidem pod 18 ? ses normalni ? to ti jako nekdo na icq napise CAU HELE DAL BY JSI MI PRAVA NA SERVERY MOCKY MOCKY SMUTNE KOUKAM.. a ty, jo klidne ja na to seru je mi to u prdele... ? foxik jeho noshled.. zrejme stejny rocnik netreba resit. Zarazi me jak s nim nekdo mohl hrat mixy,cw, atd. zrejme stejna sorta lidi.
    Amen Bratu. Úplne si to vystihol. :)

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Vy ste asi všetci kreténi. Ste nikdy neboli s Jurom na VT takže ho poznáte len z fóra kde píše tak ako vy nechcete. Jou! Serem už na forum lebo tu príde jeden debilko ktorý napíše presne to čo chcete počuť a už je kráľ. BB

Pokročilý člen Avatar uživatele Pt4444k
    Datum registrace
    Nov 2010
    Umístění
    Plzeň

Jura znam i přes některý lidi a všichni na něj mají stejnej názor...

Ex-admin
    Datum registrace
    Dec 2010
    Umístění
    AIM sekce

kucii hodte mi sem aspon 3 demka kde je neco co by se dalo podle vas povazovat za cheat...delam CHH na PLAYzone potazmo united games asi 6 let a davat ban jen podle jedne akce :) neblaznete... jinak k jurobovi jako cloveku se ani vyjadrovat nebudu pce to je jen ztrata slov a casu...dale ohledne wh musite brat v potaz ze jurob a jemu podobni zeroni jsou spolu porad na vnt, dale pak steam friends coz je vyborna vychytavka na urcovani polohy soupere nechci ho nijak obhajovat sam toho chlapce s omezenou slovni zasobou na nadavky nemam rad ale je toho pro me fakt malo za tohle by v zadne lize ban nedostal to mi verte. proto prosim o par dem dekuji

ouye
    Guest

Charon: Áno, nechápeš tomu, tak miesto toho aby si to toleroval, mu začneš nadávať. Si pán. K deme sa vyjadrovať nebudem, pretože mám rozdielný názor od ostatných a to by sa mohlo obrátiť proti mne.

Ex-admin Avatar uživatele Syrius.
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Prosím Apach hoď sem ešte raz to demo. Ten odkaz už nejde a rád by som si ho zhliadol.

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno ouye Zobrazit příspěvky
    Charon: Áno, nechápeš tomu, tak miesto toho aby si to toleroval, mu začneš nadávať. Si pán. K deme sa vyjadrovať nebudem, pretože mám rozdielný názor od ostatných a to by sa mohlo obrátiť proti mne.
    Akože mám mu tolerovať toto?! :
    Originally Posted by Jur0b
    Nie, ešte že si veľká, tučná, trápna, sprostá, kokotia hlava, až teraz ámen.
    Vôbec to nevieš, nevyznáš sa do toho, si úplne low, lama, lowák, slabý si. Všetci ste low, ste kopa hovien po kope, kapte od teraz po posledného, ale aj s posledným.

Tak nepíš radšej.

Citovat Původně založeno foxik Zobrazit příspěvky
    Vy ste asi všetci kreténi. Ste nikdy neboli s Jurom na VT takže ho poznáte len z fóra kde píše tak ako vy nechcete. Jou! Serem už na forum lebo tu príde jeden debilko ktorý napíše presne to čo chcete počuť a už je kráľ. BB
    Nie neboli sme s ním na VT. A práve preto nech sa nečuduje, že ho "nechápeme", keď tu na fóre sa prezentuje ako retard. Ja sa tu nehrám na "poloboha" ako to tu niekto nazval, ale nebudem do každej témy písať "tučný gay, sy ti, skap....atď", len aby som nasral ľudí, lebo je to "jeho humor".

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Citovat Původně založeno Syrius.* Zobrazit příspěvky
    Prosím Apach hoď sem ešte raz to demo. Ten odkaz už nejde a rád by som si ho zhliadol.
    http://rapidshare.com/files/440260937/juro_dem.rar

ouye
    Guest

Citovat Původně založeno Charon35 SVK Zobrazit příspěvky
    Akože mám mu tolerovať toto?! :
    Nie, ešte že si veľká, tučná, trápna, sprostá, kokotia hlava, až teraz ámen.
    Vôbec to nevieš, nevyznáš sa do toho, si úplne low, lama, lowák, slabý si. Všetci ste low, ste kopa hovien po kope, kapte od teraz po posledného, ale aj s posledným.

Tak nepíš radšej.

Nie neboli sme s ním na VT. A práve preto nech sa nečuduje, že ho "nechápeme", keď tu na fóre sa prezentuje ako retard. Ja sa tu nehrám na "poloboha" ako to tu niekto nazval, ale nebudem do každej témy písať "tučný gay, sy ti, skap....atď", len aby som nasral ľudí, lebo je to "jeho humor".
    Kto do Teba kameň, ty doňho tiež. Len Ti vrátil, čo si začal.

Ex-admin Avatar uživatele Syrius.
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Díki apach

Kotel mislim ze uz je to vyresene.....Lock pls

Kotel
    Guest

Citovat Původně založeno sedly Zobrazit příspěvky
    Kotel mislim ze uz je to vyresene.....Lock pls
    Takze je cisty? Ok.

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Takze je cisty? Ok.
    To nerikam.Ale než by se k něčemu dobrali tak sou vánoce...Prostě založ Nový topik na JurOba a at ti tam daji ty dema...Pokud ne,tak je to vyresene......

Kotel
    Guest

A proc myslis, ze jsem zakladal tohle?

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

nejakej chytrej zas sedly :d. A k tematu, podle toho dema od tamtoho loupaka nahoee usuzuju, ze GayRob nic nema. muzu se zeptat i jednoho typka, kterej adminuje na ESL ale myslim si, ze je to zbytecne.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Pravidla přispívání