Strana 7 z 18 PrvníPrvní ... 5678917 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 91 do 105 z 260

Téma: Jurob

Ex-admin Avatar uživatele Syrius.
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Re: Jurob

Takže zhliadol som si demo na ktorom mal mať udajne AB. Presne ako hovoril Zero a Invitro že na tom prvom demu nebolo nič podozrelého. Ale na tom druhom v čase približne od 0:30 do 1:30 to bolo fakt dosť divné. Dovolil by som si povedať že tam fakt niečo mal. Pozeral som si to 5 krát do kolečka ešte aj spomalene. Jak ich dával s pištolkou tam bolo jasne niečo podla mňa vidieť. A napr. ako mohol vidieť že bol zatou bedňou? Ako donej strielal, ano bolo tam vidieť časť hlavy enemy. Ale on sa už na tú bedňu natáčal skorej keď nemohol vidieť že tam je (jedine cez wh). Takže kotel dúfam že to nelockneš.

A vtedy ako dostal ban za AB tak si nepametám že by Jur0b hovoril že nič nemal. Každý hráč ktorý by si chcel ešte zahrať na kotelni a dostal by ban neprávom tak určite by ho to štvalo a aspoň by si povedal svôj názor že nič nemal. Ale on nič.
    Naposledy upraveno Syrius.; 01-01-11 v 19:09.

Konecne se to hnulo...to jsem chtel.....

Ja ten koment napsal aby se to tu zase zacalo hejbat....Protože se tu zacal akorat hadat foxik atd.

ouye
    Guest

Aha. Pozri si to ešte 483 x a môžno si všimneš, že ten muž so ženským nickom tam prebehol s glockom a hneď nato ďalší, ktorý ani nevystrelil. Keby to bol ten istý, tak by asi vystrelil, takže bolo jasné, že tam bude ešte jeden, lebo iba 2 hráči s tým skinom tam boli. A aj keby nie, skoro vždy tam niekto je, ty cheathunter.
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 19:24.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Hento nemohlo byť počuť pretože tam kempil a nevyzeralo to nato že by skúšal strielať či tam niekto je.

ouye
    Guest

Ale on tam prebehol s glockom a hneď na to tam ďalší vybehol a hneď zabehol, keby tam vybehol ten istý, tak by nebol zmetený a hneď by strieľal, takže bolo logické, že to bol iný a potom dali 3 hráčov, ale ešte 1 z tých 2 čo zabehli za roh tam musel byť a bolo jasné, že sa neteleportoval, ale to takýto cheathunteri môžu riešiť len speed hack a AB, ktoré trasie mieritkom. Pusti si to ešte 1500x, každému trochu lepšiemu hráčovi to stačí pustiť raz a zistí, že hráči s rovnakým skinom tam boli na 90% 2x. A nevyzeralo to nato, že tam skúšal strieľať či tam niekto není, pretože on sa pozrel či tam niekto není. Pochopíš, keď Ti narastie mozog.
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 19:34.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Oki. Môže byť. Len jedna vec: nemám rád keď poviem iný názor ako sa druhému nelúbi a hneď sa do mňa návaža. Proste povec si svôj názor aký maš ty a tie priblble poznámky si láskavo odpusť. Neber to tak proste to iba nemám rád. Nehovorím že to tak nemuselo byť ako si to povedal. Ale potom čo ako ich dával ? Druhý admini majú rovnaký nazor že to bolo dosť dovné.

ouye
    Guest

Ja som sa do Teba nenavážal, ale ako admin by si mal s týmto počítať. A hlavne by si to mal mať dobré preskúmané pred tým, než napíšeš, že to není čisté. A ty sa tiež snaž nenavážať do hráčov, keď Ťa neurážajú. Druhý admini, ktorí získali práva frázou ,,chci bit amdinem" majú vtipné názory.

Ani netreba demo, stačí povedať, že tam bolo 7 hlav a uvažujte či luck alebo AB.
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 19:43.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

OK len proste kotel to založil na to aby sme sa tu na to každý normálne vyjadrili a nie aby sme sa tu hádali. A inač ako si hovoril tak to vôbec nebolo. Boli tam 3 . Lenže s toho 2 boli normálne vidieť. Ten tretí tam bol schovaný za bedňou a až potom ako začal strielať mu bolo vidieť kusok hlavy. Jediná možnosť ako si vtedy hovoril môže byť to že tam kempí niekto stále. A inak ja som si to demo pozrel poriadne a viem dobre čo som videl.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Citovat Původně založeno ouye Zobrazit příspěvky
    Ale on tam prebehol s glockom a hneď na to tam ďalší vybehol a hneď zabehol, keby tam vybehol ten istý, tak by nebol zmetený a hneď by strieľal, takže bolo logické, že to bol iný a potom dali 3 hráčov, ale ešte 1 z tých 2 čo zabehli za roh tam musel byť a bolo jasné, že sa neteleportoval, ale to takýto cheathunteri môžu riešiť len speed hack a AB, ktoré trasie mieritkom. Pusti si to ešte 1500x, každému trochu lepšiemu hráčovi to stačí pustiť raz a zistí, že hráči s rovnakým skinom tam boli na 90% 2x. A nevyzeralo to nato, že tam skúšal strieľať či tam niekto není, pretože on sa pozrel či tam niekto není. Pochopíš, keď Ti narastie mozog.
    Asi sa tu bavíme o 2 rozdielnych veciach. Takže nabudúce si pozorne prečítaj čo píšem a až potom niečo napíš.

ouye
    Guest

Hej, uber na hovnách. Choď sa vysrať a nutnosť filozofovať nad niečim do čoho sa nevyznáš Ťa prejde. 1 Z tých, ktorých tam bolo vidno potom šiel za krabicu. Pusti si to z pohľadu iných, ty cheathunter.

ouye
    Guest

Citovat Původně založeno Syrius.* Zobrazit příspěvky
    Asi sa tu bavíme o 2 rozdielnych veciach. Takže nabudúce si pozorne prečítaj čo píšem a až potom niečo napíš.
    Bavíme sa o tom IVČOvi za krabicou. Pusti si to z jeho pohľadu, chlapec cheathunter. Ten IVCO tam prebehol. Aj som Ti to vysvetlil, cheathunter bez mozgu.
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 20:00.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Bavíme sa o tom IVČOvi za krabicou. Pusti si to z jeho pohľadu, chlapec cheathunter. Ten IVCO tam prebehol. Aj som Ti to vysvetlil, cheathunter bez mozgu.
    Nejdem sa tu stebou hádať.... Možno tam prebehol. Ale ako vedel že tam je? Povedal si aa Ivča som ešte nekillol on musí byť za krabicou. :D
    No nič možno máš pravdu netvrdím že nie. Ale ja som v podstate hlavne hovoril o tom ako ich tam killoval. To čo ho killol za krabicou už bola iba taká domienka.
    Pozeral som si hlavne ako ich killoval. To či to mohol vidieť som si uplne dokonale nepozrel. Takže hovorím že to bola iba taká domienka. Proste tam hlavne išlo o to ako ich dával.
    Naposledy upraveno Syrius.; 01-01-11 v 20:12.

ouye
    Guest

No ty si raz kokot. Písal som, keď vedel, že tam prebehli 2 hráči s rovnakým skinom a z toho mŕtvola tam bola iba 1 s rovnakým skinom, bolo jasné, že 1 hráč ešte žije a že sa asi neteleportoval.

Ako ich tam killoval? Toto je tiež AB, že?

http://www.youtube.com/watch?v=LO6idiX9AGM
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 20:17.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

No ty si raz kokot. Písal som, keď vedel, že tam prebehli 2 hráči s rovnakým skinom a z toho mŕtvola tam bola iba 1 s rovnakým skinom, bolo jasné, že 1 hráč ešte žije a že sa asi neteleportoval.
    OKej máš možno pravdu. A vyjadruj sa normálne. Veci sa dajú riešiť aj inak ako s nadávkami.
    Ale vravím hlavne tam išlo o to čo som písal hore.

ouye
    Guest

A čo bolo na tých HS? Namieril a vystrelil.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání