neresi se tu nic doporucuju to zkratit vzniklo tu flame Apach prosim lockni to
neresi se tu nic doporucuju to zkratit vzniklo tu flame Apach prosim lockni to
Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.
A cenzura vládne.
Já mu žádný unban NEDÁM. Nechápu, proč se do toho montují ostatní a nevědí pořádně o co jde. Je moc hezký, jak se tu snaží Bia zelenyyy ukazovat, jak je Kotel zlej a on si ty práva na classic vážně zaslouží zpátky. Tak jedna rada, tím jak tu zakládáš červený kříž ty práva asi zpátky nedostaneš. Nepleťte se mi do banů, pokud o tom víte nic na druhou. Například Jordane, tvůj názor jako JB admina je tady naprosto nepodstatnej, pokud nevíš o co se jedná. To mě jako sledujete? Jak můžete říct, že nehraji Furien? Nehraji pod stálým nickem a ani pořád se steam klientem. Když máte tolik péče, co si například projet celý chat log? Tenhle člověk nemá na programu nic jiného, než ostatní hráče nazývat nooby apod. Nebudu projíždět log z jiných dnů, ale myslim, že se najde prakticky totožná slovní zásoba v chatu několik dní zpět. Kdyby mu to apach nevyEDIToval, tak by to ted nevypadalo tak krutopřísně zlounsky.
Ty mu necháš za 5 nadávak ban na 14 dnů? WTF?!
Konečně slovo do pranice! Dobrá práce apachi.
Tak mi dejte 5 dni. Beru to. OMLOUVAM se všem jenž sem je urazil svým neprofesionálním hraním.
Ty uz si konecne napis apply, cekam na ni od chvile, co si dokazal napsat 6 epickych threadu za jeden den a lez si do prdele kazdymu, komu si jen moh... jo a nazapomen do svy zadosti pridat i Petici o navraceni admin prav Fantomasovi Zelenyyyyyyyyyyyyymu, protoze je to hrozne rozumnej clovek, co dokazal za poslednich 5 dni napsat do uplne kazdyho jeho postu strasne dulezitou poznamku o tom, jak to bez nej na classiku proste nejde a ze ostatni admini nic z toho, co on hrdinsky celou dobu jeho adminovani rutinne vykonaval, nedelaj.
Jen se do mě pusť. Jedna rada- když dáváš ban, napiš na fórum kde je o něm řeč POŘÁDNĚ za co si ho dal, protože jak to vypadá když sem vypíšeš 5 řádků co napsali 4 hráči během 40i minut, v tom je jedno a půl sprostýho slova a dáš za to ban 3 dny? A pak tu brečíš že MY NEVÍME O CO JDE. Pochop že tu nejsi sám a nevidíme ti do palice!
14 za vetsi pismo na foru?
.................přesně tak, 14 za větší písmo ve foru
Hmm tak to bude brácha pěkně naštvanej!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)