lol ;D
Jur0b je nesmrtelný, nikdy sa ho nezbavíte, MUHAHAHAHAHA!!!!!!!
330:14 je možný, na surfu určitě..
neni to nahodou aim ? :D
Tymto si sa sam strasne zhodil. Ako ta moze taka blbost co i len napadnut v tej hlave? Najprv si premysli, co pises a potom to napis.
Zwan: Co mas proti Slovakom? Sa pozrem na tvoj pravopis a vidim, ze mas tak maximalne 18 rokov a nie 25 ako tu niekto pisal. Mal by si prestat skatulkovat, ak vies, co to znamena.
Pár postrehov od nestraných adminov, z iného serveru, k tomu hltv s časom 14:50 (necenzúrované, ak by Kotel chcel, hodím mu odkaz do SS):
1.Hm, no ja som to demo pozrel. Ten chlapec dáva dosť tzv QUICK-SCOPE s awp. Buď je to frajer, alebo cheater. Nepoznám toho hráča, nechcelo sa mi to demo študovať kúsok po kúsku, ale pre mňa by určite nezostal bez povšimnutia. Ešte mi napadla možnosť, že by mal awp crosshair, ale skáču mu tie killi na mňa až príliš divoko.
2.Dost zaujimave je to tam na B ked zbada toho v okienku, schova sa, a ked znova ide do predu tak uz pali po tom co isiel (pravdepodobne od dveri alebo za krabicami, o ktorom ani nevedel) omnoho blizsie a nie potom v okienku. Su tam tiez aj ine zaujimave momenty.
Skoda, ze vo videach nie je vidno aj radar.
3.cii no to 14:50 ... take nieco som este nevidel tam to vyzeralo na cheating, ale ked som pozeral aj predtym nevidel som nic, co by naznacovalo, zeby nieco mal... - to nie je admin
4.100% cheater....tie fast zoomy,to ako vedel o tom v šuflíku,to na Ačku a to z kat čo dal nežeriem mu to je to cheater.... - tuším bývalý admin
14:50 je jasnej AB kdy mu to prostě ustřelilo protože nepočítal, že mu tam vleze.. a tuším, že se to tam stalo 3x, až budu doma, připíšu ty časy
Nejvetsi problem je, ze HLTV ma mensi updaterate, takze dost zkresluje v tehle momentech. Nekdo by musel nahrat in eye demo.
Chudák Jurob už dostal ban i na PZ ... sice asi za mega urážky. Jannny je v pohodě :D
http://www.playzone.cz/uzivatel/jur0b3zm3n4
Ty imbecil debilný. Ban mám aj ja a nieje to za úražky ani za nič iné. Len sme sa napojili na server a vykickovali hráčov eSuby a fofos.sk gaming z domova. Debil kukni si poriadne celé fórum na kotelne. ------ Ten 4. čo povedal na 100% cheater.... Vôbec nevyzerá že by hral aktívne ligu, cw. Inak by to nenapísal tak trapošovsky.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)