Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 18

Téma: poweN --> KajSinek

Threaded View

Nováček Avatar uživatele poweN
    Datum registrace
    Aug 2014

poweN --> KajSinek

Já s KajSinkem jsem naprosto v pohodě tak nevidím důvod v to abych šel a nějak mu kurvil jeho reputaci či jak to nazvat aby ho admini neměli rádi. KajSinek mě už banoval a jelikož když jsme si byl jistý že jsem prostě něco dosral já tak jsem si ban nechal. A on to moc dobře ví. a tohle mi dá za pravdu tak nevím co tady plašíš koně s velbloudem. opravdu hezké. Naposledy to byl problém s tebou, že mi hráč nadával do rodiny tak jsem se do něj pustil a nahlásil jsi pouze mě, né druhého hráče který mi začal do rodiny nadávat.. on ban nedostal dostal ho až když jsem si zavolal kajsinka na tsko. který zkoukl chatlog. A o egu se s tebou vůbec bavit nebudu.

Dost rychle si změnil názor.. Myslíš si, že budu klidný když dostanu za takovouhle blbost zákaz k ct za demenci? Umyslný to nebylo. Kdyby to bylo umyslný tak nejdu žádat o unban. Koukni se kdy jsme naposledy kdy žádal o unban. myslíš si že kdyby to bylo umyslný tka pujdu žádat o unban kvuli třem dním zákazu k ct? Logicky uvažuj prosím. Proboha. Kotelno z roku 2013 HALOOO.
    Naposledy upraveno Samco; 29-01-19 v 22:53. Důvod: používaj EDIT / zlúčené

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání