0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Odpověď: Kotelna - Vyjadrite sa
Jako malý jsem nikdy nehrál hry na počítači, pak mi bratr ukázal hru na steamu. Byla to TF2, kterou jsem aktivně hrál na zalagovaném počítači (2013-2017), potom už to nešlo hrát.
Pak, asi o rok později, co jsem hrával TF2 (takže 2014) mi bratr jednou po nákupu v hrušce ukázal CS 1.6, hru jsem neznal, ale ta znělka mi byla hodně povědomá. Jako první tenkrát ještě v menu (jak byly hned po zapnutí hry v levo ukázané servery (Kotelna - Soccer Jam, Kotelna - Classic apod.)) zapl Paintball, absolutně jsem nechápal smysl hry, ale po měsíci hraní jsem už dokázal za mapu dát nějaký ten kill :D. Po několika měsících tvrdé dřiny ve škole si přesně do detailu vzpomínám na ten den, kdy jsem dostal pololetní vysvěčení, přišel jsem domů a bratr mi dovolil, abych si zahrál zm classic (jako vzpomínku píšu tenhle post), hrál jsem tam a střídal jsem se s bratrem a byla velká sranda. Netrvalo dlouho a přišly prázdniny. Bratr mi vždy nainstaloval cs 1.6 a pak taky odinstaloval (když jsem třeba dělal blbosti). Nejčastěji jsem hrál biohazard, ale taky jb a jiné mody. Takhle to trvalo asi ještě jedny prázdniny. Přišly vánoce a já a bratr jsme dostali vlastní počítače. Nostalgicky jsme si stáhli TF2 (která se stahovala 6 hodin) a hráli jsme, bratr ještě tenkrát jedou za měsíc zašel na jednašestku, ale od té doby už nikdy. Stejně tak i já jsem na 1.6 zapomněl (2014-2016) a přišla velká pauza, která se datovala až do roku 2018, pak jsem začal hrát jednou za čas, když bylo volno ve škole a ták :). Těd stejně jak v roce 2016 si dávám pauzu od cska, prázdniny skončily a já už emám tolik času flexit, navíc na mých oblíbených modech jako bb, classic, pb už nejsou hráči. No škoda.