Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 25

Téma: Now reading...

Threaded View

Terminátor Avatar uživatele Smile
    Datum registrace
    Jan 2011
    Umístění
    Brno

Re: Odpověď: Now reading...

Citovat Původně založeno aviatik Zobrazit příspěvky
    Teraz keď vidím, že tu toľko ľudí číta fantasy/sci-fi žánre - čítal tu niekto Jiřího Kulhánka? Vládci strachu, Divocí a zlí, Cesta krve, Noční klub (za mňa najlepšie), Vyhlídka na věčnost... určite jeden z mojich celkových TOP autorov, každú knihu som prečítal niekoľkrát a prvýkrát som sa od toho nemohol odtrhnúť a chodil celý deň s nosom v knižke :D Veľmi netradičné podanie sci-fi a fantasy prvkov ako upíri, strašne veľa krvi, akcie a hlavne brilantného čierneho humoru. Zohnať originálne výtlačky je skoro nemožné, lebo nepovoľuje dotlač a teda sa predávajú ako rarity na bazároch atp., ale všetky sa zadarmo dajú stiahnuť tu http://kulhanek.wz.cz/ . Posledná vyšla v 2011, dúfam že sa ešte niekedy dožijem ďalšieho meisterstücku od neho.
    Mám Kulhánka staženého už dlouho, ale zatím ho pořád odkládám a odkládám. Četl jsem totiž něco, co si myslím, že je podobný styl, Led od Pavla Korněva a moc se mi to nelíbilo, takže jsem všechny tyhle postapo fantasy tak nějak odsunul na vedlejší kolej. Jinak dočetl jsem už i poslední díl Jeho temné esence a naprostá spokojenost, dlouho už jsem nečetl takhle naprosto originální fantasy. Dokonce už u nás vyšla první kniha z jeho nové trilogie, která se odehrává ve stejném světě, takže už si na ni brousím zuby, ale třetí díl zatím nemá dopsaný.

Jinak jsem v rámci čtenářského klubu na http://cbdb.cz/ začal číst Zlodějku knih. Zatím se ale nějak nemůžu začíst, ten styl psaní je hrozně zvláštní.

Přidávám anotaci:
    Spoiler Spoiler:
    Naposledy upraveno Smile; 29-05-20 v 14:12.
    "If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání