Zobrazit výsledek ankety: Chcete tento typ JB serveru?

Hlasující
118. V této anketě nemůžeš hlasovat
  • Ano, chci. Je to dobrý nápad.

94 79.66%
  • Ne, nechci. Je to špatný nápad.

24 20.34%
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 60

Téma: Jb anarchy

Threaded View

Nováček
    Datum registrace
    May 2020

Odpověď: Jb anarchy

Citovat Původně založeno Baxlyy Zobrazit příspěvky
    Nápad je fajn, ale vůbec by to nefungovalo. Nevim jestli je všechno co si napsal myšlený na anarchy, ale i tam je to podle mě blbost, jedině s tim obarvením si to dokážu představit, ale aby se vězni nemohli hýbat hned po vzpouře? Vzpoura se dělá aby vězni právě mohli utéct dokud nedostanou příkazy od nového Simona :D Ale s tou syrénou to neni špatnej nápad, někdy se mi stává že je vzpoura a ani o tom nevim.. Jen aby to tu pak nebylo stejný jako na GS. Každopádně na ty změny s puštěnou klávesnicí a čupěním při vzpouře by si hráči těžko zvykali, nejspíš by se na to ani tolik nedbalo.

Ano, všechno je zamýšlenou pouze na anarchy. Máš pravdu, že je to zase moc přísné, chtěl jsem to trochu vyvážit, aby ve výhodě nebyli jen vězni. Je jasné, že útěk by byl o to složitější, na druhou stranu zabít hledaného neoznačeného vězně by dalo taky větší práci. Ale pokusím se to z pohledu vybalancování pro dozorce ještě promyslet nějak jinak. Ale za neobarvením hledaných si stojím nadále a tak siréna si myslím by mohla být docela zajímavá, jen ji chci nějak funkčně zakomponovat. Ještě to promyslím.
    Naposledy upraveno NowiCZE; 06-07-20 v 17:43. Důvod: citace

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)

Pravidla přispívání